#sayajual

Popular

Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳.
.
Follow
@demica_hq
@demica_hq
@demica_hq
.
Nak cuba??
📲Whatsapp 019-8770044
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳. . Follow@demica_hq @demica_hq @demica_hq . Nak cuba?? 📲Whatsapp 019-8770044 . .#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳.
.
Follow
@demica.hq
@demica.hq
@demica.hq .
Nak cuba??
📲Whatsapp 013-9044954.
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳. . Follow@demica .hq@demica .hq@demica .hq . Nak cuba?? 📲Whatsapp 013-9044954. . .#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳.
.
Follow
@demica_hq
@demica_hq
@demica_hq
.
Nak cuba??
📲Whatsapp 019-8770044
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳. . Follow@demica_hq @demica_hq @demica_hq . Nak cuba?? 📲Whatsapp 019-8770044 . .#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳.
.
Follow
@demica.hq
@demica.hq 
@demica.hq
.
Nak cuba??
📲Whatsapp 013-9044954.
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳. . Follow@demica .hq@demica .hq @demica .hq . Nak cuba?? 📲Whatsapp 013-9044954. . .#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳.
.
Follow
@demica.hq
@demica.hq
@demica.hq
.
Nak cuba??
📲Whatsapp 013-9044954.
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳. . Follow@demica .hq@demica .hq@demica .hq . Nak cuba?? 📲Whatsapp 013-9044954. . .#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳.
.
Follow
@demica.official
@demica.official
@demica.official
.
Nak cuba??
📲Whatsapp 013-9044954.
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳. . Follow@demica .official@demica .official@demica .official . Nak cuba?? 📲Whatsapp 013-9044954. . .#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Recents

Siapa kata perempuan lambat bersiap....no no no.. Tu dulu la...sekarang senang je, pakai blouse tak payah gosok lepastu sarung pula tudung ekspress nurkasih...
Fuh tak smpai 3 minit pun... 😉😉 #tudungnurkasih #tudungexpress #sayajual #blousemosscrepe #Blousetakpayahgosok #tudungterbaik #agennurkasih
hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
🌷Mematikan masalah jerawat dimuka
🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
🌷Menyekatakan tona kulit
🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. 🌷Mematikan masalah jerawat dimuka 🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka 🌷Menyekatakan tona kulit 🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging) 🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka 🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda 🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) 🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 .#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
🐝ENELLIXSLIM 🐝
===================
.
👑KANDUNGAN👑
✔11 FORMULA
✔Enellixslim adalah produk pelansingan bada n cepat dan terpantas
✔Merupakan minuman berjus anggur dan strawberry. ✔Dihasilkan menggunakan 100% esktrak semulajadi untuk membantu menurunkan berat badan paling pantas. ✔Didatangi dengan 12 RAMUAN AJAIB ALAM SEMUALAJADI
💋Ekstrak biji anggur
💋Vitamin C
💋Halia
💋Ekstrak Daun senna
💋Ekstrak Psyllium Husk
💋Ekstrak Garcinia Cambonia
💋Chia seed
💋Fiber Apple
💋Stevia
💋Ekstrak Green Tea
💋Ekstrak buah Guarana
💋Ekstrak Acai Berry 
#################

#kurus #kurussihat #kurusdenganselamat #nakkurus #nakkuruscepat #juskurus #pilkurus #ubatkurus #produkkurus #produkkuruscepat #bazarpaknil #bazar #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #kelantan #terengganu #sayanakcantik #kotabharu #um #uum #upm #uitm #umk #ramping #sayajual #detok #detoks #sihat #tv3 #kurusselamat
.
🐝ENELLIXSLIM 🐝 =================== . 👑KANDUNGAN👑 ✔11 FORMULA ✔Enellixslim adalah produk pelansingan bada n cepat dan terpantas ✔Merupakan minuman berjus anggur dan strawberry. ✔Dihasilkan menggunakan 100% esktrak semulajadi untuk membantu menurunkan berat badan paling pantas. ✔Didatangi dengan 12 RAMUAN AJAIB ALAM SEMUALAJADI 💋Ekstrak biji anggur 💋Vitamin C 💋Halia 💋Ekstrak Daun senna 💋Ekstrak Psyllium Husk 💋Ekstrak Garcinia Cambonia 💋Chia seed 💋Fiber Apple 💋Stevia 💋Ekstrak Green Tea 💋Ekstrak buah Guarana 💋Ekstrak Acai Berry ################# #kurus #kurussihat #kurusdenganselamat #nakkurus #nakkuruscepat #juskurus #pilkurus #ubatkurus #produkkurus #produkkuruscepat #bazarpaknil #bazar #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #kelantan #terengganu #sayanakcantik #kotabharu #um #uum #upm #uitm #umk #ramping #sayajual #detok #detoks #sihat #tv3 #kurusselamat .
PREORDER NOW! For PARIS 🇫🇷trip !! ✅ BEST PRICE
Whatsapp Now! 📲 +601128589531

Full payment for PREORDER PRICE. 
More cheaper because we based on currency! 
For outlet item please check catalog here @ps_effareeza

#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #psedior
PREORDER NOW! For PARIS 🇫🇷trip !! ✅ BEST PRICE
Whatsapp Now! 📲 +601128589531

Full payment for PREORDER PRICE. 
More cheaper because we based on currency! 
For outlet item please check catalog here @ps_effareeza

#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #psedior
PREORDER NOW! For PARIS 🇫🇷trip !! ✅ BEST PRICE
Whatsapp Now! 📲 +601128589531

Full payment for PREORDER PRICE. 
More cheaper because we based on currency! 
For outlet item please check catalog here @ps_effareeza

#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #psedior
PREORDER NOW! For PARIS 🇫🇷trip !! ✅ BEST PRICE
Whatsapp Now! 📲 +601128589531

Full payment for PREORDER PRICE. 
More cheaper because we based on currency! 
For outlet item please check catalog here @ps_effareeza

#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #psedior
PREORDER NOW! For PARIS 🇫🇷trip !! ✅ BEST PRICE
Whatsapp Now! 📲 +601128589531

Full payment for PREORDER PRICE. 
More cheaper because we based on currency! 
For outlet item please check catalog here @ps_effareeza

#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #psedior
PREORDER NOW! For PARIS 🇫🇷trip !! ✅ BEST PRICE
Whatsapp Now! 📲 +601128589531

Full payment for PREORDER PRICE. 
More cheaper because we based on currency! 
For outlet item please check catalog here @ps_effareeza

#personalshoppermalaysia #personalshopperbrunei #brunei #personalshoppersingapore #trustedseller #trustedps #prelovedmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sabah #sarawak #singapore #kualalumpur #royalbrunei #psedior
Mix and Match dgn blouse tak payah gosok... Qaseh saiz L... Untuk belian, sila screenshot gambar dan wassap kat admin ye..
😙😘... #tudungnurkasih #tudungexpress #sayajual #blousemosscrepe #Blousetakpayahgosok
hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI
*Kolagen
*Gluthathione
*Vitamin
*Premix multivitamin
*Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 .#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
👜Charles and Keith Bolso Bag👜
.
HARGA: RM 100 SM | RM 110 SS

Colors: Black, Beige
Measurement: Size: 20 x 25 x 15 cm
Material: Pu Leather

Additional info;
With long strap
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #handbagmurah #handbag #wallet #purse #slingbag #backpack #ruangrezekihanania #bazaaronline #bagmurah #dywazsbags #dywanzscollection #salemaaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #kedaibeg #onlinestore
👜Charles and Keith Bolso Bag👜
.
HARGA: RM 100 SM | RM 110 SS

Colors: Black, Beige
Measurement: Size: 20 x 25 x 15 cm
Material: Pu Leather

Additional info;
With long strap
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #handbagmurah #handbag #wallet #purse #slingbag #backpack #ruangrezekihanania #bazaaronline #bagmurah #dywazsbags #dywanzscollection #salemaaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #kedaibeg #onlinestore
👜Charles and Keith Bolso Bag👜
.
HARGA: RM 100 SM | RM 110 SS

Colors: Black, Beige
Measurement: Size: 20 x 25 x 15 cm
Material: Pu Leather

Additional info;
With long strap
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #handbagmurah #handbag #wallet #purse #slingbag #backpack #ruangrezekihanania #bazaaronline #bagmurah #dywazsbags #dywanzscollection #salemaaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #kedaibeg #onlinestore
Alhamdulillah..😊😊.suka nya dia...ye la...sape tak suka kan..kulit dah cerah,lembut mcm kulit bayi plk tu...mesti lah suka...kan diri sendiri tak percaya dengan perubahan ketara lepas guna produk by syahera beauty ni haa..😍😍
.
Jadi uolls macam mana? Jom sama2 consume produk ni.. Comform senyum lebar punya bila tgk cermin huhuu... Ape tunggu lagi... 😘😘😘
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp +60149929976 atau klik www.wasap.my/60149929976 segera!! #nassyaherabeauty #luxurygoldsyaherabeauty #lavenderskincaresyaherabeauty #whiterichsyaherabeauty #curvedustsyaherabeauty #codkelantansahaja #codpasirmastumpatkotabharu	#sayajual #sayajualmurah #jualanku 	#festival #sayajualonline #streetfashion #carousellmy #lokalah #malaysiaonlineshop 	#bazaar 	#bazaaronline 	#sapotlokal #lokalbran #order #malaysianhair #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instashopmalaysia	#igmalaysia	#malaysiaonlineshop	#fattzura @syaherabeauty @izzatinur299 @spicy_ramen_ @aensyahera @ezza_mieza @umar_kamarulhatta @fiezanhamed @amieyrah_sueraya @ayumiexo98 @peeqapeeqa @aini6387 @amniaznan @queenfacepolishtreatment @nr.wanynasir_ @farhayua @afifahhussin96 @thefaizroslan
Alhamdulillah..😊😊.suka nya dia...ye la...sape tak suka kan..kulit dah cerah,lembut mcm kulit bayi plk tu...mesti lah suka...kan diri sendiri tak percaya dengan perubahan ketara lepas guna produk by syahera beauty ni haa..😍😍 . Jadi uolls macam mana? Jom sama2 consume produk ni.. Comform senyum lebar punya bila tgk cermin huhuu... Ape tunggu lagi... 😘😘😘 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp +60149929976 atau klik www.wasap.my/60149929976 segera!! #nassyaherabeauty #luxurygoldsyaherabeauty #lavenderskincaresyaherabeauty #whiterichsyaherabeauty #curvedustsyaherabeauty #codkelantansahaja #codpasirmastumpatkotabharu #sayajual #sayajualmurah #jualanku #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellmy #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbran #order #malaysianhair #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #malaysiaonlineshop #fattzura @syaherabeauty @izzatinur299 @spicy_ramen_ @aensyahera @ezza_mieza @umar_kamarulhatta @fiezanhamed @amieyrah_sueraya @ayumiexo98 @peeqapeeqa @aini6387 @amniaznan @queenfacepolishtreatment @nr .wanynasir_ @farhayua @afifahhussin96 @thefaizroslan
hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
Cara makan :
1. Hanya ambil 1 scoop 2 kali sehari
2. Kemam dalam mulut
3. Boleh makan dalam sebulan
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . Cara makan : 1. Hanya ambil 1 scoop 2 kali sehari 2. Kemam dalam mulut 3. Boleh makan dalam sebulan . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 .#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI
*Kolagen
*Gluthathione
*Vitamin
*Premix multivitamin
*Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 .#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
Looking for ANGEL & DROPSHIP IMAAN World !!!
.
🌹 Produk lulusan KKM, dijamin HALAL
🌹 Produk HOT permintaan ramai untuk muslim & muslimah

Syarat-syaratnya :
.
💌 Rajin buat sale
💌 Siapa buat sale banyak & dapat capai target akan diberi reward
💌 Gambar dan content produk akan diberi
💌 Tak perlu simpan stok. Pihak kami yang akan post kepada customer
💌 Tak perlu keluar modal. Hanya perlu promote sahaja

Direct whatsapp sis miera +60177301952 jika berminat 😘😘😘
.
#ImaanWorld #ImaanSuciWipes #DuniaWanitaUnggul #angelwanted #dropshipwanted #UsahawanWanitaJohor #sayajual #ProdukBumiputera #HalalForMuslimah #visitmyig #AngelImaanMiera #angelimaanjohorbahru #wanted #produklakukeras #roadtoflawless #healthylife #MencariYangHalalItuFardhu #tisutravel #ManJaddaWaJada #agentwanted #JohorBahru #Malaysia
Looking for ANGEL & DROPSHIP IMAAN World !!! . 🌹 Produk lulusan KKM, dijamin HALAL 🌹 Produk HOT permintaan ramai untuk muslim & muslimah Syarat-syaratnya : . 💌 Rajin buat sale 💌 Siapa buat sale banyak & dapat capai target akan diberi reward 💌 Gambar dan content produk akan diberi 💌 Tak perlu simpan stok. Pihak kami yang akan post kepada customer 💌 Tak perlu keluar modal. Hanya perlu promote sahaja Direct whatsapp sis miera +60177301952 jika berminat 😘😘😘 .#ImaanWorld #ImaanSuciWipes #DuniaWanitaUnggul #angelwanted #dropshipwanted #UsahawanWanitaJohor #sayajual #ProdukBumiputera #HalalForMuslimah #visitmyig #AngelImaanMiera #angelimaanjohorbahru #wanted #produklakukeras #roadtoflawless #healthylife #MencariYangHalalItuFardhu #tisutravel #ManJaddaWaJada #agentwanted #JohorBahru #Malaysia
Looking for ANGEL & DROPSHIP IMAAN World !!!
.
🌹 Produk lulusan KKM, dijamin HALAL
🌹 Produk HOT permintaan ramai untuk muslim & muslimah

Syarat-syaratnya :
.
💌 Rajin buat sale
💌 Siapa buat sale banyak & dapat capai target akan diberi reward
💌 Gambar dan content produk akan diberi
💌 Tak perlu simpan stok. Pihak kami yang akan post kepada customer
💌 Tak perlu keluar modal. Hanya perlu promote sahaja

Direct whatsapp sis miera +60177301952 jika berminat 😘😘😘
.
#ImaanWorld #ImaanSuciWipes #DuniaWanitaUnggul #angelwanted #dropshipwanted #UsahawanWanitaJohor #sayajual #ProdukBumiputera #HalalForMuslimah #visitmyig #AngelImaanMiera #angelimaanjohorbahru #wanted #produklakukeras #roadtoflawless #healthylife #MencariYangHalalItuFardhu #tisutravel #ManJaddaWaJada #agentwanted #JohorBahru #Malaysia
Looking for ANGEL & DROPSHIP IMAAN World !!! . 🌹 Produk lulusan KKM, dijamin HALAL 🌹 Produk HOT permintaan ramai untuk muslim & muslimah Syarat-syaratnya : . 💌 Rajin buat sale 💌 Siapa buat sale banyak & dapat capai target akan diberi reward 💌 Gambar dan content produk akan diberi 💌 Tak perlu simpan stok. Pihak kami yang akan post kepada customer 💌 Tak perlu keluar modal. Hanya perlu promote sahaja Direct whatsapp sis miera +60177301952 jika berminat 😘😘😘 .#ImaanWorld #ImaanSuciWipes #DuniaWanitaUnggul #angelwanted #dropshipwanted #UsahawanWanitaJohor #sayajual #ProdukBumiputera #HalalForMuslimah #visitmyig #AngelImaanMiera #angelimaanjohorbahru #wanted #produklakukeras #roadtoflawless #healthylife #MencariYangHalalItuFardhu #tisutravel #ManJaddaWaJada #agentwanted #JohorBahru #Malaysia
Assalamualaikum...selamat pagi buat kesayangan2 akak voucher 😎
.
.
Wah...tarikan terbaru di Gc Morib..tp utk anak2 je tau..org dewasa pi main flying fox..
Utk adik2 kecil...kalau dah sejuk ketar berendam kat waterpark..jom naik keta laks..dah ada trek dah..lg cantik..dolu2 main redah je..sekarang dah nampak improved sikit..Bayaran?? Tak mahal cuma RM10 je..ok la kan..😊😊
.
.
BERMINAT DENGAN PERCUTIAN DI GC MORIB?
Voucher 
studio room serendah RM188
2 bilik apt serendah RM450
3 bilik apt serendah RM550
.
.
Wa @ 017 2346729
Wa @ 017 2346729

#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#sayaagenvoucher
#vouchergcmelaka
#vouchergcmorib
#bayoagoonresort
#cuticutimalaysia 
#produkviral
#tshirtmurah 
#jomcuti 
#igshops 
#malaysia
#3hari2malam
#sayajual
#assalamualaikum
#voucher
#voucherpercutian
#jombercuti
#familyouting
#terapiinstagram 
#ajimaura 
#gcmorib188
#gcmorib450
#morib
#cspscs
Assalamualaikum...selamat pagi buat kesayangan2 akak voucher 😎 . . Wah...tarikan terbaru di Gc Morib..tp utk anak2 je tau..org dewasa pi main flying fox.. Utk adik2 kecil...kalau dah sejuk ketar berendam kat waterpark..jom naik keta laks..dah ada trek dah..lg cantik..dolu2 main redah je..sekarang dah nampak improved sikit..Bayaran?? Tak mahal cuma RM10 je..ok la kan..😊😊 . . BERMINAT DENGAN PERCUTIAN DI GC MORIB? Voucher studio room serendah RM188 2 bilik apt serendah RM450 3 bilik apt serendah RM550 . . Wa @ 017 2346729 Wa @ 017 2346729 #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #shoppingonline #orangmalaysia #sayaagenvoucher #vouchergcmelaka #vouchergcmorib #bayoagoonresort #cuticutimalaysia #produkviral #tshirtmurah #jomcuti #igshops #malaysia #3hari2malam #sayajual #assalamualaikum #voucher #voucherpercutian #jombercuti #familyouting #terapiinstagram #ajimaura #gcmorib188 #gcmorib450 #morib #cspscs
Looking for ANGEL & DROPSHIP IMAAN World !!!
.
🌹 Produk lulusan KKM, dijamin HALAL
🌹 Produk HOT permintaan ramai untuk muslim & muslimah

Syarat-syaratnya :
.
💌 Rajin buat sale
💌 Siapa buat sale banyak & dapat capai target akan diberi reward
💌 Gambar dan content produk akan diberi
💌 Tak perlu simpan stok. Pihak kami yang akan post kepada customer
💌 Tak perlu keluar modal. Hanya perlu promote sahaja

Direct whatsapp sis miera +60177301952 jika berminat 😘😘😘
.
#ImaanWorld #ImaanSuciWipes #DuniaWanitaUnggul #angelwanted #dropshipwanted #UsahawanWanitaJohor #sayajual #ProdukBumiputera #HalalForMuslimah #visitmyig #AngelImaanMiera #angelimaanjohorbahru #wanted #produklakukeras #roadtoflawless #healthylife #MencariYangHalalItuFardhu #tisutravel #ManJaddaWaJada #agentwanted #JohorBahru #Malaysia
Looking for ANGEL & DROPSHIP IMAAN World !!! . 🌹 Produk lulusan KKM, dijamin HALAL 🌹 Produk HOT permintaan ramai untuk muslim & muslimah Syarat-syaratnya : . 💌 Rajin buat sale 💌 Siapa buat sale banyak & dapat capai target akan diberi reward 💌 Gambar dan content produk akan diberi 💌 Tak perlu simpan stok. Pihak kami yang akan post kepada customer 💌 Tak perlu keluar modal. Hanya perlu promote sahaja Direct whatsapp sis miera +60177301952 jika berminat 😘😘😘 .#ImaanWorld #ImaanSuciWipes #DuniaWanitaUnggul #angelwanted #dropshipwanted #UsahawanWanitaJohor #sayajual #ProdukBumiputera #HalalForMuslimah #visitmyig #AngelImaanMiera #angelimaanjohorbahru #wanted #produklakukeras #roadtoflawless #healthylife #MencariYangHalalItuFardhu #tisutravel #ManJaddaWaJada #agentwanted #JohorBahru #Malaysia
hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
🌷Mematikan masalah jerawat dimuka
🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
🌷Menyekatakan tona kulit
🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. 🌷Mematikan masalah jerawat dimuka 🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka 🌷Menyekatakan tona kulit 🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging) 🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka 🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda 🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) 🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 .#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
Ada banyak warna tauu.Pilih code fav korang. Suka yang mana??? Semua Code Available. Taknak yg ada warna pon ada. Code 0 warna natural. Lelaki pon blh pakai. Cepat2 contact sis. DM atau terus whatsapp 0127585848. Boleh click link ws kat bio jgk 😘
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis#sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm#lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil#bazaaronline #organicsoap #organic#naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia#homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut#honeylipbalm #myhoneylips myhoneylips #madukelulut #makeup #makeupmalaysia #lipbalmemmamaembong #lipbalmmadukelulut #lipbalm #lipstick #lipstickmalaysia #lipstickmalaysiamurah #myhoneylips_bytya
Ada banyak warna tauu.Pilih code fav korang. Suka yang mana??? Semua Code Available. Taknak yg ada warna pon ada. Code 0 warna natural. Lelaki pon blh pakai. Cepat2 contact sis. DM atau terus whatsapp 0127585848. Boleh click link ws kat bio jgk 😘 . .#madukelulut  #madukelulutasli  #sabunpropolis #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #lipbalm #lipcare  #propolisointment  #sayajual  #bazaarpaknil #bazaaronline  #organicsoap  #organic #naturalingredients  #beekeeper  #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm  #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #myhoneylips myhoneylips #madukelulut #makeup #makeupmalaysia #lipbalmemmamaembong #lipbalmmadukelulut #lipbalm #lipstick #lipstickmalaysia #lipstickmalaysiamurah #myhoneylips_bytya
Code 2
.
Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis )
.
✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔memudakan garis2 penuaan bibir
✔senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). .
Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr
.
Dm atau terus whatsapp 0127585848
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis#sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm#lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil#bazaaronline #organicsoap #organic#naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia#homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut#honeylipbalm #myhoneylips #madukelulut #makeup #makeupmalaysia #lipbalmemmamaembong #lipbalmmadukelulut #lipbalm #lipstick #lipstickmalaysia #lipstickmalaysiamurah #myhoneylips_bytya
Code 2 . Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) . ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr . Dm atau terus whatsapp 0127585848 .#madukelulut  #madukelulutasli  #sabunpropolis #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #lipbalm #lipcare  #propolisointment  #sayajual  #bazaarpaknil #bazaaronline  #organicsoap  #organic #naturalingredients  #beekeeper  #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm  #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #myhoneylips #madukelulut #makeup #makeupmalaysia #lipbalmemmamaembong #lipbalmmadukelulut #lipbalm #lipstick #lipstickmalaysia #lipstickmalaysiamurah #myhoneylips_bytya
hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
🌷Mematikan masalah jerawat dimuka
🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
🌷Menyekatakan tona kulit
🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. 🌷Mematikan masalah jerawat dimuka 🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka 🌷Menyekatakan tona kulit 🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging) 🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka 🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda 🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) 🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 .#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
Woww.. senangnya pakai tudung sofea nie.. sarung je tau..material pun tak jarang.. ada 4 saiz tau.. S,M,L,XL mana nak carik mcm nie..jom lah order, stok tgh banyak nie..😍😘 !!!! .
RM10 jer tau..😏 .
Sya Sofea
🌸Material Moscrepe Plain
🌸Available in s,m,l &xl size.
.
besar muka -29cm
labuh awning sampai pipi-19cm
.
Saiz S
Labuh Depan : 35 cm
Labuh Belakang : 60cm
.
Saiz M
Labuh depan : 40cm
Labuh Belakang : 66cm
.
Saiz L 
Labuh depan : 48cm
Labuh Belakang : 72cm
.
saiz xl 
Labuh depan : 51cm
Labuh Belakang : 77cm
.
.
Jom2..
.
www.wasap.my/60183248810
.
.
#tudung #tudungmurah #tudungonline #tudunglabuh #sayajualtudungmurah #saya #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah2 #kedai #kedaionline #kedaitudung #onlineniaga #onlineboutique #boutiqueshopping #boutique # #boutiquestyle #bazaar #bazaarpaknil #insta #instagram #instagood #instaonlineshop #tudungsarung #tudungbawal #tudungmosscrepe #tudungviral
Woww.. senangnya pakai tudung sofea nie.. sarung je tau..material pun tak jarang.. ada 4 saiz tau.. S,M,L,XL mana nak carik mcm nie..jom lah order, stok tgh banyak nie..😍😘 !!!! . RM10 jer tau..😏 . Sya Sofea 🌸Material Moscrepe Plain 🌸Available in s,m,l &xl size. . besar muka -29cm labuh awning sampai pipi-19cm . Saiz S Labuh Depan : 35 cm Labuh Belakang : 60cm . Saiz M Labuh depan : 40cm Labuh Belakang : 66cm . Saiz L Labuh depan : 48cm Labuh Belakang : 72cm . saiz xl Labuh depan : 51cm Labuh Belakang : 77cm . . Jom2.. . www.wasap.my/60183248810 . .#tudung #tudungmurah #tudungonline #tudunglabuh #sayajualtudungmurah #saya #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah2 #kedai #kedaionline #kedaitudung #onlineniaga #onlineboutique #boutiqueshopping #boutique # #boutiquestyle #bazaar #bazaarpaknil #insta #instagram #instagood #instaonlineshop #tudungsarung #tudungbawal #tudungmosscrepe #tudungviral
SWIPE LEFT ⬅⬅⬅
.
Clutch Stoned
-
NAK BELI ORI HARGA TERLAMPAU MAHAL??
-
Kalau ada yang berkenan boleh wasap abam ok, nanti abam reply satu-satu siap HARGA KASIH SAYANG..
-
 Klik link di bawah nie.
👇👇👇
-
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
http://kmcollectionstore.wasap.my/
Atau klik link di profile info
Atau boleh direct whatapps - 012 4564683
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
-
#trustedseller #jangankecamsaya #2018 #trustedselleronline #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #jamtanganmurah #begmurah #kasutmurah #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #bundlemalaysia #igmalaysia #bazaarpaknil
SWIPE LEFT ⬅⬅⬅ . Clutch Stoned - NAK BELI ORI HARGA TERLAMPAU MAHAL?? - Kalau ada yang berkenan boleh wasap abam ok, nanti abam reply satu-satu siap HARGA KASIH SAYANG.. - Klik link di bawah nie. 👇👇👇 - °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° http://kmcollectionstore.wasap.my/ Atau klik link di profile info Atau boleh direct whatapps - 012 4564683 °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° -#trustedseller #jangankecamsaya #2018 #trustedselleronline #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #jamtanganmurah #begmurah #kasutmurah #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #bundlemalaysia #igmalaysia #bazaarpaknil
hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI
*Kolagen
*Gluthathione
*Vitamin
*Premix multivitamin
*Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 .#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
SWIPE LEFT ⬅⬅⬅
.
Clutch Vans
-
NAK BELI ORI HARGA TERLAMPAU MAHAL??
-
Kalau ada yang berkenan boleh wasap abam ok, nanti abam reply satu-satu siap HARGA KASIH SAYANG..
-
 Klik link di bawah nie.
👇👇👇
-
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
http://kmcollectionstore.wasap.my/
Atau klik link di profile info
Atau boleh direct whatapps - 012 4564683
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
-
#trustedseller #jangankecamsaya #2018 #trustedselleronline #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #jamtanganmurah #begmurah #kasutmurah #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #bundlemalaysia #igmalaysia #bazaarpaknil
SWIPE LEFT ⬅⬅⬅ . Clutch Vans - NAK BELI ORI HARGA TERLAMPAU MAHAL?? - Kalau ada yang berkenan boleh wasap abam ok, nanti abam reply satu-satu siap HARGA KASIH SAYANG.. - Klik link di bawah nie. 👇👇👇 - °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° http://kmcollectionstore.wasap.my/ Atau klik link di profile info Atau boleh direct whatapps - 012 4564683 °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° -#trustedseller #jangankecamsaya #2018 #trustedselleronline #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #jamtanganmurah #begmurah #kasutmurah #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #bundlemalaysia #igmalaysia #bazaarpaknil
SWIPE LEFT ⬅⬅⬅
.
Beg adidas 
Saiz 30L
Kain polyester
Zip 2
Compartment 4
-
NAK BELI ORI HARGA TERLAMPAU MAHAL??
-
Kalau ada yang berkenan boleh wasap abam ok, nanti abam reply satu-satu siap HARGA KASIH SAYANG..
-
 Klik link di bawah nie.
👇👇👇
-
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
http://kmcollectionstore.wasap.my/
Atau klik link di profile info
Atau boleh direct whatapps - 012 4564683
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
-
#trustedseller #jangankecamsaya #2018 #trustedselleronline #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #jamtanganmurah #begmurah #kasutmurah #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #bundlemalaysia #igmalaysia #bazaarpaknil
SWIPE LEFT ⬅⬅⬅ . Beg adidas Saiz 30L Kain polyester Zip 2 Compartment 4 - NAK BELI ORI HARGA TERLAMPAU MAHAL?? - Kalau ada yang berkenan boleh wasap abam ok, nanti abam reply satu-satu siap HARGA KASIH SAYANG.. - Klik link di bawah nie. 👇👇👇 - °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° http://kmcollectionstore.wasap.my/ Atau klik link di profile info Atau boleh direct whatapps - 012 4564683 °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° -#trustedseller #jangankecamsaya #2018 #trustedselleronline #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #jamtanganmurah #begmurah #kasutmurah #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #bundlemalaysia #igmalaysia #bazaarpaknil