#mudahterhibur

Popular

.
Korang tahu tak kenapa awek cute ni, pegang PISANG?
.
Yang dah tengok tag kawan korang yang ada MASALAH SERUPA MCM VIDEO KAT ATAS, .
ITS IKE IKEE TIME..❗
🤣
.
.
===============
NAK CUBA..❓
MUDAH JE WASAP KAMI.
====================
. Korang tahu tak kenapa awek cute ni, pegang PISANG? . Yang dah tengok tag kawan korang yang ada MASALAH SERUPA MCM VIDEO KAT ATAS, . ITS IKE IKEE TIME..❗ 🤣 . . =============== NAK CUBA..❓ MUDAH JE WASAP KAMI. ==================== "SLB OIL" KE +6018 772 6990 "SLB OIL" KE +6018 772 6990 "SLB OIL" KE +6018 772 6990 . Oh ya, kitorang lupa nak beritahu. special untuk 10 orang terawal yang wasap kod di atas ni, berpeluang untuk REBUT BAUCAR DISKAUN SUPER SAVER.. . Cepatr wasap dan rebut PROMO DISKAUN harinii sebelum stok habis..‼️ . . follow @serumoil_lintahbelacak_hq .#vine #malayvine #mudahterhibur #lawakkerder #lawakboring #malaysiaviners #lawakterkini #lawak #ohsem #SGvines #malayvines #lawakhangit #lawakhambar @malaysiaviners @lawak_hambar @lawak .hangit @ohsem .video
Ayah kita mungkin nampak mcm x hiraukan kita. Tapi hargailah selagi mereka ada.. .
.
.
Follow: @buletin_malaysia untuk berita semasa
#lawaking #mudahterhibur
YANG MANAKAH PILIHAN KAU?
A. Makan cikenchop ayang goyeng kepci bager bihun kuewteoe spagetti aiskrim siput sedut megi mee air kokakola asamboi nini cokolat celup celup celup.. tapi kurus je

B. Shopping sakan sana sini tapi duit tak habis2
.
#senyumsinis #mudahterhibur #kaudahkenapa #kaumestiada
YANG MANAKAH PILIHAN KAU? A. Makan cikenchop ayang goyeng kepci bager bihun kuewteoe spagetti aiskrim siput sedut megi mee air kokakola asamboi nini cokolat celup celup celup.. tapi kurus je B. Shopping sakan sana sini tapi duit tak habis2 .#senyumsinis #mudahterhibur #kaudahkenapa #kaumestiada
Kau mesti yang B. Mengaku skrg.
Tag kawan kau yang pemalas.
.
Follow @persatuan.study.last.minit
.
#mudahterhibur #persatuanstudylastminit
Antara perkara yang paling pedih juga, apabila dilupakan hmm
#nakluahsikit #mudahterhibur
.
.
✅ Tag sahabat anda
✅ Like kalau korang setuju
Antara perkara yang paling pedih juga, apabila dilupakan hmm#nakluahsikit #mudahterhibur . . ✅ Tag sahabat anda ✅ Like kalau korang setuju

Recents

HI-CAL I
10g x 10 bungkus

Ciri-ciri khas :
Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) Setiap 10g bungkusan mengandungi lebih daripada 400mg kalsium yang berbentuk asid amino yang mudah diserap terus kedalam badan menerusi lapisan membran dengan kadar yang lebih cepat.
Ia mengandungi nisbah piawai 2:1 bagi kalsium dan fosforus.
Ia kaya dengan protin, asid amino, vitamin dan unsur mikro.
Ia adalah 100semulajadi, tidak mengandungi bahan pengawet dan sedap rasanya.
Ia merupakan suplemen kalsium yang sempurna.
Cara Penggunaan :
1 bungkus, 1 - 2 kali sehari. Campurkan dengan air suam 60'C - 70'C ataupun campurkan dengan minuman yang lain.
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #paidreview #paidreviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #redang #igreviewmalaysia #iphoneonly #redangmutiara #astrogempak #vscomalaysia #quotes #quotestagram #atukpesan
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
HI-CAL I 10g x 10 bungkus Ciri-ciri khas : Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) Setiap 10g bungkusan mengandungi lebih daripada 400mg kalsium yang berbentuk asid amino yang mudah diserap terus kedalam badan menerusi lapisan membran dengan kadar yang lebih cepat. Ia mengandungi nisbah piawai 2:1 bagi kalsium dan fosforus. Ia kaya dengan protin, asid amino, vitamin dan unsur mikro. Ia adalah 100semulajadi, tidak mengandungi bahan pengawet dan sedap rasanya. Ia merupakan suplemen kalsium yang sempurna. Cara Penggunaan : 1 bungkus, 1 - 2 kali sehari. Campurkan dengan air suam 60'C - 70'C ataupun campurkan dengan minuman yang lain. . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #paidreview #paidreviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #redang #igreviewmalaysia #iphoneonly #redangmutiara #astrogempak #vscomalaysia #quotes #quotestagram #atukpesan #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
😏Macam mana si rugby tu boleh sesat kat sini. . #freeBaitulMaqdis #freepalestine . . .
.
. 🤦🏻‍♂️tag rakan korang jom🤦🏻‍♂️.
.
.
. 📢Turn On Post Notification📢 👨🏻‍💻Korang ada gambar/video yang lawak dm ig kami ya 👀 .
.
#lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #nelydiasenrose #noradanish #dramasangat #astrogempak
#uitm #utm #ukm #um #usm #unimap #unisza #view #seram #ghost #nightmare #bazarpaknil
#kiniviral #videoviral #kakiviral #viral #viralmalaysia
😏Macam mana si rugby tu boleh sesat kat sini. . #freeBaitulMaqdis #freepalestine . . . . . 🤦🏻‍♂️tag rakan korang jom🤦🏻‍♂️. . . . 📢Turn On Post Notification📢 👨🏻‍💻Korang ada gambar/video yang lawak dm ig kami ya 👀 . .#lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #nelydiasenrose #noradanish #dramasangat #astrogempak #uitm #utm #ukm #um #usm #unimap #unisza #view #seram #ghost #nightmare #bazarpaknil #kiniviral #videoviral #kakiviral #viral #viralmalaysia
Share ilmu sikit..
.

Antara tanda berakhirnya zaman ialah .
1) perempuan menyerupai lelaki dan lelaki menyerupai perempuan
2) yg lain cari sendri sebab admin lupa pulak
.
. So yg nk kahwin tu, kenalilah pasangan ada betul betul tapi jangan pegang pegang yer🤪
.
.
.
#lawakmalaysia #lawakhambar
#lawakje #lawakgila #kaufikirkelakar #mudahterhibur #malaysiaigers #lawaksolo #apaapapunusahapenting
#brocuba #artismalaysia #gurausaja
#lawakhambar
Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja 😃 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi
--------------
.
JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉
.
#malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja 😃 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi -------------- . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 .#malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Saya rasa sangat berbangga bila pelakon cerita pengabdi setan ajak saya selfie tadi 😂 Pape pun watak awak sebagai mawarni tu sangat menjadi dan menyeramkan 👻😂 #pengabdisetan #mawarni #kasmawari #kastaksematpalebotok #palabanadia #mudahterhibur #satuclassdenganretis #inipahangkudarulmakmur
Which one pilihan hati ?? Anak dara suntik jangan dibuat memain 😂😂#mudahterhibur masing2 buat hal dekat kg orang 🤦🏾‍♀️
Which one pilihan hati ?? Anak dara suntik jangan dibuat memain 😂😂#mudahterhibur masing2 buat hal dekat kg orang 🤦🏾‍♀️
Bila la nak penuh tadah air ni.. Gua dh ngantok. Zzzz.. 😂🤦‍♂️💦 #lawak #propa #baldi #air #murung #perangai #kelakar #mudahterhibur
Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈

Jom selit Order sekarang :
.
whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat
.
Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄

#sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia
Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈 Jom selit Order sekarang : . whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat . Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄 #sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia
Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈

Jom selit Order sekarang :
.
whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat
.
Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄

#sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia
Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈 Jom selit Order sekarang : . whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat . Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄 #sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia
Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈

Jom selit Order sekarang :
.
whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat
.
Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄

#sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia
Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈 Jom selit Order sekarang : . whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat . Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄 #sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja 😃 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi
--------------
.
JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉
.
#malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja 😃 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi -------------- . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 .#malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
@Regranned from @lawaktahapdewa - Wah wah si ketot dua ketul ni. Kau jgn sampai admin buat laporan dekat JAIS tau. Sukati je bercomolot dkt tmpt awam. Lepas tu takde tanda nk rasa bersalah, siap happy lagi. Admin perati je korang 2 ketul ni. 💆😑
.

Follow @selotakberhubung untuk lihat koleksi-koleksi manusia gampang!
.
Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO)
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia - #regrann
To those experiencing some challenges in using the technology, you can always resort to ‘kalendar kuda’. I guarantee there will be no mixed up dates! 
#mudahterhibur
To those experiencing some challenges in using the technology, you can always resort to ‘kalendar kuda’. I guarantee there will be no mixed up dates! #mudahterhibur
Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja 😃 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
📞WASSAP : +6010-225 8271
📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL
--------------
.
JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉
.
#malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja 😃 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL -------------- . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 .#malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
PENGAMBILAN SEASON DECEMBER..nk turun 3-10kgs semusim, tarikh akhir pendaftaran 14/12.. 15hb dec masuk group coaching..tak yah pening2 nk makan apa, nak buat apa. A-Z DIAJAR, KHAS utk yg tak sabar nak kurus/jenuh berdiet tkde hasil. Bole refer testimoni.. 😉😉😉💪.
.
Register NOW.
Edisi DEC 2017.. syarat-syarat:
Berat dh lebih 5kg keatas (bmi 23+)
DAN HANYA BERUMUR 18 TAHUN keatas shj bole register..(ada yuran kemasukkan)
.
WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE adalah satu aktiviti yg dijalankan 100% secara ONLINE;
Personal coaching, tips dan panduan, Whatsapp group support, KIT peserta akan di pos ke rumah, pemenang akan dpt wang tunai sebagai bonus.
.
Apa yg anda perlu hanyalah
-penimbang digital sendiri(boleh beli di DIY)
-hantar photo before & after
-video rekod timbang mula(contoh & panduan akan diberikan) utk peserta Musim seterusnya.
-Meal plan Lengkap 30hari disediakan untuk peserta.
-program NUTRISI diberi.
-WORKOUT PLAN diberi utk dilakukan dirumaj.
.
Apa BEZA diet sendiri dgn memasuki program ini?
DIET SENDIRI:
❌Tiada bimbingan Coach.
❌Tidak tahu makanan apa yg sesuai dan apa itu meal plan.
❌Tak faham berapa kalori nak makan, apa protein, apa fiber baik.
❌Tak tahu nk rujuk pd siapa apa yg dimakan betul ke tak.
❌Tidak SERIUS sebab tiada orang monitor progress.
❌Tiada MOTIVASI.
❌KEBARANGKALIAN naik berat badan semula lebih tinggi sebab tak tahu cara maintain dan nampak pucat.
❌Kalau turun banyak pun tiada orang bagi hadiah, hanya mampu senyum seorang.
.
APA YANG ANDA DAPAT BILA BERSAMA-SAMA PROGRAM INI;
☑30 hari jadual permakanan(PROPER MEAL PLAN)termasuk cara snacking selama sebulan- Lengkap termasuk snacking 10pagi & 4ptg.
☑Jadual lengkap workout selama sebulan utk mula fokus pd lower part body
☑30hari TIPS turun berat badan dgn pantas walaupun makan nasi
☑Personal coaching(boleh tanya secara peribadi jika ada masalah dlm turun berat badan)
☑Pemantauan dari Coach selama 30hari supaya anda lebih berdisiplin
☑Dapat belajar bersama dgn Team kawan2 yg lain turut bersemangat
☑Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp
☑Hadiah rewards cash Rm1000, Rm500 & Rm250 utk peratusan turun yg tertinggi.
.
Jom capai azam kurus 2017.
Klik link dibio utk fast reply.
PENGAMBILAN SEASON DECEMBER..nk turun 3-10kgs semusim, tarikh akhir pendaftaran 14/12.. 15hb dec masuk group coaching..tak yah pening2 nk makan apa, nak buat apa. A-Z DIAJAR, KHAS utk yg tak sabar nak kurus/jenuh berdiet tkde hasil. Bole refer testimoni.. 😉😉😉💪. . Register NOW. Edisi DEC 2017.. syarat-syarat: Berat dh lebih 5kg keatas (bmi 23+) DAN HANYA BERUMUR 18 TAHUN keatas shj bole register..(ada yuran kemasukkan) . WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE adalah satu aktiviti yg dijalankan 100% secara ONLINE; Personal coaching, tips dan panduan, Whatsapp group support, KIT peserta akan di pos ke rumah, pemenang akan dpt wang tunai sebagai bonus. . Apa yg anda perlu hanyalah -penimbang digital sendiri(boleh beli di DIY) -hantar photo before & after -video rekod timbang mula(contoh & panduan akan diberikan) utk peserta Musim seterusnya. -Meal plan Lengkap 30hari disediakan untuk peserta. -program NUTRISI diberi. -WORKOUT PLAN diberi utk dilakukan dirumaj. . Apa BEZA diet sendiri dgn memasuki program ini? DIET SENDIRI: ❌Tiada bimbingan Coach. ❌Tidak tahu makanan apa yg sesuai dan apa itu meal plan. ❌Tak faham berapa kalori nak makan, apa protein, apa fiber baik. ❌Tak tahu nk rujuk pd siapa apa yg dimakan betul ke tak. ❌Tidak SERIUS sebab tiada orang monitor progress. ❌Tiada MOTIVASI. ❌KEBARANGKALIAN naik berat badan semula lebih tinggi sebab tak tahu cara maintain dan nampak pucat. ❌Kalau turun banyak pun tiada orang bagi hadiah, hanya mampu senyum seorang. . APA YANG ANDA DAPAT BILA BERSAMA-SAMA PROGRAM INI; ☑30 hari jadual permakanan(PROPER MEAL PLAN)termasuk cara snacking selama sebulan- Lengkap termasuk snacking 10pagi & 4ptg. ☑Jadual lengkap workout selama sebulan utk mula fokus pd lower part body ☑30hari TIPS turun berat badan dgn pantas walaupun makan nasi ☑Personal coaching(boleh tanya secara peribadi jika ada masalah dlm turun berat badan) ☑Pemantauan dari Coach selama 30hari supaya anda lebih berdisiplin ☑Dapat belajar bersama dgn Team kawan2 yg lain turut bersemangat ☑Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp ☑Hadiah rewards cash Rm1000, Rm500 & Rm250 utk peratusan turun yg tertinggi. . Jom capai azam kurus 2017. Klik link dibio utk fast reply.
Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈

Jom selit Order sekarang :
.
whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat
.
Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄

#sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia
Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈 Jom selit Order sekarang : . whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat . Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄 #sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia
Kalau perempuan tu muda daripada kau. Dia anggap kau adik-adik je tu. Betul ke ni guys? Haha
#nakluahsikit #mudahterhibur
.
.
✅ Tag sahabat anda
✅ Like kalau korang setuju
Kalau perempuan tu muda daripada kau. Dia anggap kau adik-adik je tu. Betul ke ni guys? Haha#nakluahsikit #mudahterhibur . . ✅ Tag sahabat anda ✅ Like kalau korang setuju
BERITA BAIK UNTUK PEMINAT NOVEL AKSI!
.
.
JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI KARYA HILAL ASYRAF HARI INI!
.
.
Karya tarbawi, lain dari yang lain, penuh aksi, sangat ummatik!
.
1⃣ Hero
2⃣ Pemburu
3⃣ Surihati Encik Pembunuh
4⃣ Hikayat Satria - Satria Sejati : Generasi Baru
.
.
HARGA KOMBO UNTUK KORANG!💥
.
1 BUKU : RM30
2 BUKU : RM55
3 BUKU : RM80
4 BUKU : RM100
.
📮FREE POSTAGE KE 1 ALAMAT SAHAJA!
.
.
Anda nak buat tempahan novel? Whatsapp “SAYA NAK NOVEL” ke
.
📲017 387 7967
📲017 387 7967
📲017 387 7967
.
.
.
Jom follow media sosial kami!
.
Instagram : @aksarasorga
Telegram : @aksarasorga
.
.
.
Korang dah pernah baca novel-novel ni? Cer bagi feedback sikit kat ruang komen 🙆🏻‍♂
BERITA BAIK UNTUK PEMINAT NOVEL AKSI! . . JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI KARYA HILAL ASYRAF HARI INI! . . Karya tarbawi, lain dari yang lain, penuh aksi, sangat ummatik! . 1⃣ Hero 2⃣ Pemburu 3⃣ Surihati Encik Pembunuh 4⃣ Hikayat Satria - Satria Sejati : Generasi Baru . . HARGA KOMBO UNTUK KORANG!💥 . 1 BUKU : RM30 2 BUKU : RM55 3 BUKU : RM80 4 BUKU : RM100 . 📮FREE POSTAGE KE 1 ALAMAT SAHAJA! . . Anda nak buat tempahan novel? Whatsapp “SAYA NAK NOVEL” ke . 📲017 387 7967 📲017 387 7967 📲017 387 7967 . . . Jom follow media sosial kami! . Instagram : @aksarasorga Telegram : @aksarasorga . . . Korang dah pernah baca novel-novel ni? Cer bagi feedback sikit kat ruang komen 🙆🏻‍♂
Kawan baik memang macam ni kan?
Tag kawan baik korang yang sebijik camni.. 💕💕💕.. Thank support..
.
Tag Rakan Anda 🤗
✅ Turn on post notification
-
Follow 👇👇👇
Pesanan terbaik :@pesankakmoji
Koleksi lawak :@lawakbangmoji
Video madlipz:@madlipz.dub.my
-
Selalu Mak Ayah je pesan kan..Kali ni Kak Moji nak pesan sikit 💕💕.. Meh follow @pesankakmoji untuk Quotes-quotes kehidupan.. 🤗😊😄
.
-
#pesankakmoji#nakpesan #np #quotesgram #mohonterasa#igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #nakfakta#quotes #dakwah #mudahterhibur #lawakhambar#paidreview#Malaysia#kitakanmember#dakwahmudah#persatuanstudylastminit#lawakbangmoji#kitakanmember#uitm#unikl#umk#unimap#utm#uthm#umt#ump#uum#usm
Kawan baik memang macam ni kan? Tag kawan baik korang yang sebijik camni.. 💕💕💕.. Thank support.. . Tag Rakan Anda 🤗 ✅ Turn on post notification - Follow 👇👇👇 Pesanan terbaik :@pesankakmoji Koleksi lawak :@lawakbangmoji Video madlipz:@madlipz .dub.my - Selalu Mak Ayah je pesan kan..Kali ni Kak Moji nak pesan sikit 💕💕.. Meh follow @pesankakmoji untuk Quotes-quotes kehidupan.. 🤗😊😄 . -#pesankakmoji #nakpesan  #np  #quotesgram  #mohonterasa #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #nakfakta #quotes  #dakwah  #mudahterhibur  #lawakhambar #paidreview #Malaysia #kitakanmember #dakwahmudah #persatuanstudylastminit #lawakbangmoji #kitakanmember #uitm #unikl #umk #unimap #utm #uthm #umt #ump #uum #usm