#life

Popular

EV PRATİĞİ😱😱
.
👤 HERGÜN HAYATİNİZİ KOLAYLAŞTIRACAK PRATİK VİDEOLAR İÇİN TAKİP EDİNİZ 👍
.
.
.
👥 @pratik.paylasimlar
👥 @pratik.paylasimlar
👥 @pratik.paylasimlar
👥 @pratik.paylasimlar
.
.
.
#pratikpaylasimlar 
#pratik
#kolay
#öğretici 
#bilgi
#kadın
#moda
#makyaj
#hijyen
#sunum
#tarif
#mutfak
#video
#diy
#best
#hack
#pratica
#videos
#food
#lifehack
#life
#Repost @gokcerkorkmaz with @get_repost
・・・
:( Sans eseri onu buluverdik bi çalıcırpı arasında ses çıkarınca. Ismi Şanslı oldu. Arka ayaklarından yürüyemiyor kırıklar dolu küçücük haliyle. .🏨Hastane geldik ve doktor abileri ablaları hemen muayene ve rontgene aldınlar, sevdiler. Ilk fiziki durumunu toparlanması , uzun bi tedevi sureci , fizik tedavi ve ameliyat olucak ayağa kalkabilmesi için. Bırkaç aşamalı uzun süreç. 💧Sol femurda parçalı kırık.
💧Diz ekleminde kıŕık.
💧 Sağ üst kemiginin ust kemiğinde kırık.
💧Arka ayak bolgesinde kanli irin akıntı. 🕯Lutfen, Denizyıldızı hikayesi gibi, bir can candır yaşama dönmesi ümit edilen , bir hayat demek.
Şanslı 'nın yaşama tutunma mücadesi, uzun , zahmeti ve aşama aşama sürecek tedavisi için el birliği ile kalbinizi uzatır mısınız? 🏨Empati Akademi Hayvan Hastanesi
Tedavi destegi için 
Telefon : 0212 868 0838. 🔺Empati Akademi Hayvan Hastanesi Sağ.ve Vet.Hizm
🔺TEB, Beykent Şubesi no:0637
🔺hesap no : 45284759
🔺iban: TR97 0003 2000 0000 0045 2847 59 ✔önemli : lütfen , tedavi desteği olurken , mutlaka
#Repost @gokcerkorkmaz with @get_repost ・・・ :( Sans eseri onu buluverdik bi çalıcırpı arasında ses çıkarınca. Ismi Şanslı oldu. Arka ayaklarından yürüyemiyor kırıklar dolu küçücük haliyle. .🏨Hastane geldik ve doktor abileri ablaları hemen muayene ve rontgene aldınlar, sevdiler. Ilk fiziki durumunu toparlanması , uzun bi tedevi sureci , fizik tedavi ve ameliyat olucak ayağa kalkabilmesi için. Bırkaç aşamalı uzun süreç. 💧Sol femurda parçalı kırık. 💧Diz ekleminde kıŕık. 💧 Sağ üst kemiginin ust kemiğinde kırık. 💧Arka ayak bolgesinde kanli irin akıntı. 🕯Lutfen, Denizyıldızı hikayesi gibi, bir can candır yaşama dönmesi ümit edilen , bir hayat demek. Şanslı 'nın yaşama tutunma mücadesi, uzun , zahmeti ve aşama aşama sürecek tedavisi için el birliği ile kalbinizi uzatır mısınız? 🏨Empati Akademi Hayvan Hastanesi Tedavi destegi için Telefon : 0212 868 0838. 🔺Empati Akademi Hayvan Hastanesi Sağ.ve Vet.Hizm 🔺TEB, Beykent Şubesi no:0637 🔺hesap no : 45284759 🔺iban: TR97 0003 2000 0000 0045 2847 59 ✔önemli : lütfen , tedavi desteği olurken , mutlaka "ŞANSLI "'nın tedavisi için açıklama eklemeyi lütfen unutmayınız hastaneye. Yaşamına sevgi ile dokunduğunuz her can için hayatım boyunca minnettar olacagim . 🏨Empati Akademi Hayvan Hastanesi #univerallove #animals #humans #soul #animallover #life #hoop #world #hospital #doctor
WHY SO SERIOUS? 🤪😂💥💃💪🎥🤹🏼‍♀️❤️☕️
Have more fun! Have fun in the kitchen! Have fun with your workouts! Dance more.. Goof around more! Laugh more! SPREAD GOOD ENERGY AROUND YOU! Make people smile, and give more high-fives ❤️
Don’t take yourself too seriously 😂
-
... If this video annoyed you.. Well, then I’m sorry - It was supposed to make you smile 😂
-
P.s. I shouldn’t drink too much Coffee 😂

#SorryNotSorry #LaughMore #GoodVibesOnly #FunLife #BeYou #StayTrue
WHY SO SERIOUS? 🤪😂💥💃💪🎥🤹🏼‍♀️❤️☕️ Have more fun! Have fun in the kitchen! Have fun with your workouts! Dance more.. Goof around more! Laugh more! SPREAD GOOD ENERGY AROUND YOU! Make people smile, and give more high-fives ❤️ Don’t take yourself too seriously 😂 - ... If this video annoyed you.. Well, then I’m sorry - It was supposed to make you smile 😂 - P.s. I shouldn’t drink too much Coffee 😂 #SorryNotSorry #LaughMore #GoodVibesOnly #FunLife #BeYou #StayTrue
初👌Pink + Denim Ootd • Klang half day trip.
话说把我变得很高的高跟鞋,穿得美也很舒服哟 from @charleskeithofficial 👡
肉骨茶 ~ 拜年 ~ 神庙拜拜
#Outfitoftheday #Potd #Instagram #Instaootd #Instalikes #Klang #Temple #Family #Tkssmt #Enjoy #Love #Life

Recents

Боди в наличии☺️
S, M 3190🌷
Садится по фигурке идеально♥️
Боди в наличии☺️ S, M 3190🌷 Садится по фигурке идеально♥️
When understanding walks in, regret walks out because we come to appreciate why what happened had to happen #life #livelife #hustle #keepyourheadup #grindon #staylit #foodforthought 🥗🔥🔥💪🔥💪🔥🔥🔥
Our #babygirl turned #1monthold on Thursday and I still can't believe that @stu.43 and I, created this #gorgeous #tiny #human 👼🏼 feeling so #blessed #life is #precious
Canterbury can be beautiful...☀#Canterbury #sunday #musical #rehearsals @University #Kent #life
10 Days. 10 Experts. 10 Morning Meditations. 10 Evening Meditations. All in the name of getting better sleep and stressing less 😴✨🙏⠀
⠀
We're you our entire 10 Days to Better Sleep & Less Stress Program for FREE starting tomorrow! You may be sleep deprived by you read that right... For FREE. Just join us and @fmtv_offical on Facebook to find out details or head to the link in our bio! ⠀
10 Days. 10 Experts. 10 Morning Meditations. 10 Evening Meditations. All in the name of getting better sleep and stressing less 😴✨🙏⠀ ⠀ We're you our entire 10 Days to Better Sleep & Less Stress Program for FREE starting tomorrow! You may be sleep deprived by you read that right... For FREE. Just join us and @fmtv_offical on Facebook to find out details or head to the link in our bio! ⠀
Eivissa 🖤
Eivissa 🖤
“Music is what Feelings sound like.” #Dj #SentralDj #Gig #music #life
娘の勉強机を購入しようか
検討中
やっぱりあるべきか否か悩む💨

#mama#ママライフ#life#lifestyle#sister#姉妹#3歳#8歳#girl#smile#子育て#育児#女の子ママ#カフェ巡り#散歩#
#Life is 10% of what you make it and the rest 90% is how you take it.
#Life is 10% of what you make it and the rest 90% is how you take it.