#igreview

Popular

Dah takmau cakap banyak2. Hampa pakat pi follow IG @barangviralterbaik kalau nak bil elektrik hampa bulan depan jadi RM30-RM50!! Sekarang Ada PROMO HARGA BORONG! 
SERENDAH RM150 SAHAJA DAPAT 5UNIT!
TENGAH CLEAR GUDANG!
CEPAT!
Bil Elektrik hampa Melambung? 
Hari hari pakai aircond? 
Hari hari pakai peti sejuk? 
Hari Hari Layan ASTRO? 
Hari hari pakai lampu?
Berapa RINGGIT hampa sanggup bayar?
@barangviralterbaik
@barangviralterbaik
@barangviralterbaik ada menjual alat untuk saving letrik korang! #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewig #igreview #igreviewmalaysia
Dah takmau cakap banyak2. Hampa pakat pi follow IG @barangviralterbaik kalau nak bil elektrik hampa bulan depan jadi RM30-RM50!! Sekarang Ada PROMO HARGA BORONG! SERENDAH RM150 SAHAJA DAPAT 5UNIT! TENGAH CLEAR GUDANG! CEPAT! Bil Elektrik hampa Melambung? Hari hari pakai aircond? Hari hari pakai peti sejuk? Hari Hari Layan ASTRO? Hari hari pakai lampu? Berapa RINGGIT hampa sanggup bayar?@barangviralterbaik @barangviralterbaik @barangviralterbaik ada menjual alat untuk saving letrik korang! #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewig #igreview #igreviewmalaysia

Recents

Sackbag🔥
✅💯actual photo
✅Ready Stock
✅Size: 40x 35
✅Material: Cotton canvas (boleh basuh)
✅Harga Promo: Rm20
✅Postage: Rm8 sm/ Rm10 ss
✅Screenshot to order
✅Utk order, ws 0193699444

Thanks for supporting us 
And stay awesome 💪

#totebag #totebagmurah #bagmurah #gentlemanstyle #manstyle #manreview #manfashion #menswear #igreview #womenstyle #igersmalaya #igersig #streetwear #wakdoyok #hipster #swag #onlineshopMY #printing #onlineseller #drawstringbag #sackbag #sackbagmurah #sackbagmalaysia
Sackbag🔥 ✅💯actual photo ✅Ready Stock ✅Size: 40x 35 ✅Material: Cotton canvas (boleh basuh) ✅Harga Promo: Rm20 ✅Postage: Rm8 sm/ Rm10 ss ✅Screenshot to order ✅Utk order, ws 0193699444 Thanks for supporting us And stay awesome 💪 #totebag #totebagmurah #bagmurah #gentlemanstyle #manstyle #manreview #manfashion #menswear #igreview #womenstyle #igersmalaya #igersig #streetwear #wakdoyok #hipster #swag #onlineshopMY #printing #onlineseller #drawstringbag #sackbag #sackbagmurah #sackbagmalaysia
🔥YEAR END SALES🔥
✨Kualiti Barang Terbaik Dari Kilang 💯
▪️
👟 MODEL: VANS
👀 ITEM: PREMIUM OLDSKOOL GREEN/WHITE
💥 SAIZ AVAILABLE: 40,41,42,43,44
📦 POSTAGE : SM FREE / SS FREE
♨️ QUALITY : TipTop 👍🏻🤙🏻
💯 FREEGIFT DISEDIAKAN😍
▪️
📲PM 011-17987135 Jika Berminat 📱😘
▪️
#kasutmurah #hargastudent #hargamember #sayajualkasut #malaysia #sayajualkasutmurah #trendingkasutmurah #trendingkasutpopular
#onlineshop #kasutlawa #kasutcantik #kasuthipster #onlineshopmalaysia #instafamous #paidreview #igreview #marketing #jualkasut #kasutbaru #onlinebisnes #sayajualvans #vanssale
🔥YEAR END SALES🔥 ✨Kualiti Barang Terbaik Dari Kilang 💯 ▪️ 👟 MODEL: VANS 👀 ITEM: PREMIUM OLDSKOOL GREEN/WHITE 💥 SAIZ AVAILABLE: 40,41,42,43,44 📦 POSTAGE : SM FREE / SS FREE ♨️ QUALITY : TipTop 👍🏻🤙🏻 💯 FREEGIFT DISEDIAKAN😍 ▪️ 📲PM 011-17987135 Jika Berminat 📱😘 ▪️#kasutmurah #hargastudent #hargamember #sayajualkasut #malaysia #sayajualkasutmurah #trendingkasutmurah #trendingkasutpopular #onlineshop #kasutlawa #kasutcantik #kasuthipster #onlineshopmalaysia #instafamous #paidreview #igreview #marketing #jualkasut #kasutbaru #onlinebisnes #sayajualvans #vanssale
#giftreviewbywawa .
.
Hariney p melawat baby orang 👶 Teruja tengok baby comel 😍 Bau baby MasyaAllah perfume paling wangi dekat dunia! Rindu nak bau baby 😘Hehe Hujung² bulan ney ramai betul yang dapat baby.Mommy duk tengok baby orang jela dulu.Baby sendiri tak keluar lagi 😄
.
.
Btw ootd mommy hariney pakai tudung bawal lip lap lip lap yang super labuh dari @n3_inspirations 😍💕Serius memg Best gila pakai tudung bawal ney. Sebab senang bentuk n labuh kemain tutup perut habis..Jadi uolss tak perlu was² dah pakai tudung dari @n3_inspirations ney! Tudung dia memg lawo dan labuh tak risau dah nak pakai 😍😍 Really love this tudung 💕💞
.
.
#wawareview #tudunglabuh #igreview #purdah #niqab #niqabmalaysia #niqabis #instadairy #love #photoshoot #model #muslimah #niqabis #review #terapiinstagram #ajimaura #freedom #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #jutawan #bussinesswomen #instagram #instashop #tudung #letscantik
#giftreviewbywawa . . Hariney p melawat baby orang 👶 Teruja tengok baby comel 😍 Bau baby MasyaAllah perfume paling wangi dekat dunia! Rindu nak bau baby 😘Hehe Hujung² bulan ney ramai betul yang dapat baby.Mommy duk tengok baby orang jela dulu.Baby sendiri tak keluar lagi 😄 . . Btw ootd mommy hariney pakai tudung bawal lip lap lip lap yang super labuh dari @n3_inspirations 😍💕Serius memg Best gila pakai tudung bawal ney. Sebab senang bentuk n labuh kemain tutup perut habis..Jadi uolss tak perlu was² dah pakai tudung dari @n3_inspirations ney! Tudung dia memg lawo dan labuh tak risau dah nak pakai 😍😍 Really love this tudung 💕💞 . .#wawareview #tudunglabuh #igreview #purdah #niqab #niqabmalaysia #niqabis #instadairy #love #photoshoot #model #muslimah #niqabis #review #terapiinstagram #ajimaura #freedom #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #jutawan #bussinesswomen #instagram #instashop #tudung #letscantik
Hello mummy yang tengah preggy sekarang tu. Cik Yenn nak perkenalkan produk shaklee yang sangat laris khas untuk ibu2 yang tengah mengandung😍
...
Set ibu mengandung yang Cik Yenn beritahu itu antaranya ialah:
📣ESP - membantu membekalkan tenaga buat ibu2 mengandung sama ada dalam peringkat
Hello mummy yang tengah preggy sekarang tu. Cik Yenn nak perkenalkan produk shaklee yang sangat laris khas untuk ibu2 yang tengah mengandung😍 ... Set ibu mengandung yang Cik Yenn beritahu itu antaranya ialah: 📣ESP - membantu membekalkan tenaga buat ibu2 mengandung sama ada dalam peringkat "morning sickness" dan ingin kekal bertenaga sepanjang kehamilan. 📣Omega Guard - membantu dalam pembentukkan otat bayi sekaligus membantu dalam perkembangan minda bayi. 📣Vita Lea Iron Formula - merupakan multivitamin yang terbaik dimana dapat memberikan nutrien yang penting serta dapat menaikkan HB anda. 📣Sustained Released Vitamin C - membantu untuk meningkatkan sistem imunisasi dan kekebalan tubuh pada ibu2 mengandung. 📣B Complex with Folic Acid - dapat membantu mengurangkan stress ibu mengandung serta folic asid dapat mencegah terjadinya kecacatan pada spina bifida. 📣Ostematrix - dapat membekalkan kalsium yang diperlukan oleh tubuh sekaligus dapat mencegah terjadinya sembelit semasa hamil. ... Pertanyaan lanjut boleh terus tanya saya dengan klik link pada profil saya.😉 Cik Yenn sedia membantu anda. ...#shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #penjualonline #igreview #igshop #agenshaklee #agenshakleesetiawangsa #stokisshaklee #codshaklee #sideincome #bisnes #bisnesdarirumah #bisnessantai #bisnesparttime #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #setibumengandungshaklee #esp #omegaguard #vitaleaironformula #sustainedreleasedvitaminc #bcomplexwithfolicacid #ostematrix
Promotion!!!! Harga Nike Mercurial Vapor XI FG Fire & Ice Pack hanya RM 120 ! RM 120 ! di @kicksversatile1
.
BARANG READY STOCK SAMPAI DALAM DUA HARI!!! XPAYAH TUNGGU LAMA LAMA!! Bila beli anda akan dapat FREEGIFT !!! FREEGIFT !!! FREEGIFT !!! Free bag + stoking setiap pembelian!!
.
Anda juga berpeluang dapat GIVEAWAY!!! Nak tahu macam mana??? Usha @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1
.
Contact 01121839268 atau 0183848850 untuk info lanjut
_______________________________________________________________
#hijaukuning #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
Promotion!!!! Harga Nike Mercurial Vapor XI FG Fire & Ice Pack hanya RM 120 ! RM 120 ! di @kicksversatile1 . BARANG READY STOCK SAMPAI DALAM DUA HARI!!! XPAYAH TUNGGU LAMA LAMA!! Bila beli anda akan dapat FREEGIFT !!! FREEGIFT !!! FREEGIFT !!! Free bag + stoking setiap pembelian!! . Anda juga berpeluang dapat GIVEAWAY!!! Nak tahu macam mana??? Usha @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1 . Contact 01121839268 atau 0183848850 untuk info lanjut _______________________________________________________________#hijaukuning #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
#reviewbysyafiqamifta
.
.
Kalinie iqa nak tunjuk kat korang macam mana nak apply glow mask from @officialpeche nie. Dia boleh pakai satu muka tau tapi iqa lebih suka pakai kat bahagian hidung je
.
.
Sape yang ada masalah macamnie iqa suggestkan try glow mask @officialpeche sure takkan menyesal. Jgn lupa untuk follow dorang tau
.
.
Follow .
.
@officialpeche @officialpeche @officialpeche @officialpeche @officialpeche @officialpeche
.
.
#glowmask #mask #whitehead #blackheads #blackheadsremover #giftreview #igreview #reviewig #review #giftreview #paidreview #sissuka #sislove #sisreview #lakibini #pipipau #followforfollow #like4like #glowmask
#reviewbysyafiqamifta . . Kalinie iqa nak tunjuk kat korang macam mana nak apply glow mask from @officialpeche nie. Dia boleh pakai satu muka tau tapi iqa lebih suka pakai kat bahagian hidung je . . Sape yang ada masalah macamnie iqa suggestkan try glow mask @officialpeche sure takkan menyesal. Jgn lupa untuk follow dorang tau . . Follow . .@officialpeche @officialpeche @officialpeche @officialpeche @officialpeche @officialpeche . .#glowmask #mask #whitehead #blackheads #blackheadsremover #giftreview #igreview #reviewig #review #giftreview #paidreview #sissuka #sislove #sisreview #lakibini #pipipau #followforfollow #like4like #glowmask
Atasi masalah dalaman dan luaran anda dengan GLA complex shaklee dimana ianya dapat membantu stabilkan hormon anda, membantu mengawalatur period anda, mengatasi masalah jeragat, mengurangkan sakit sengugut dan lain2.
...
Kalau sebelum ini anda mengambil pil perancang dan hormon anda jadi tidak stabil dan period jadi tidak teratur, kenapa tidak amalkan GLA?🤔
...
Pertanyaan lanjut boleh terus bertanya saya dengan klik link pada profil saya.
...
#shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #penjualonline #igreview #igshop #agenshaklee #agenshakleesetiawangsa #stokisshaklee #codshaklee #sideincome #bisnes #bisnesdarirumah #bisnessantai #bisnesparttime #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #gla #glashaklee #stabilkanhormon #period #jeragat #cantikkankuku #sengugut #sengugutteruk
Atasi masalah dalaman dan luaran anda dengan GLA complex shaklee dimana ianya dapat membantu stabilkan hormon anda, membantu mengawalatur period anda, mengatasi masalah jeragat, mengurangkan sakit sengugut dan lain2. ... Kalau sebelum ini anda mengambil pil perancang dan hormon anda jadi tidak stabil dan period jadi tidak teratur, kenapa tidak amalkan GLA?🤔 ... Pertanyaan lanjut boleh terus bertanya saya dengan klik link pada profil saya. ...#shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #penjualonline #igreview #igshop #agenshaklee #agenshakleesetiawangsa #stokisshaklee #codshaklee #sideincome #bisnes #bisnesdarirumah #bisnessantai #bisnesparttime #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #gla #glashaklee #stabilkanhormon #period #jeragat #cantikkankuku #sengugut #sengugutteruk
Alhamdulillah..Tester kit fleur dan berbotols fleur dah sampai petang ni 😆.
.
Tenkiu dikta @noraznita.ahmad bagi pinjam tester kit ni. Nanti sape nak cium2 bau fleur ni boleh habaq no. .
Nak try fleur untuk kereta dan rumah anda tapi tak tau nak pilih bau mana yang sedap?? .
Takpa kita bawa tester kit bagi pi cium bau..pastu pilihlah yang mana hidung berkenan 😁
.
http://www.wasap.my/60194578575
http://www.wasap.my/60194578575
http://www.wasap.my/60194578575
.
#fleur #fleurenchanting #fleurmalaysia #fleurcarperfume #fleurkodiang #fleurperlis #agenfleur #fleurperfume #carperfume #pewangikereta #perfumekereta #pewangibilik #malaysia #sayajual #murahje #perfumemurah #perfumekeretamurah #perlis #kedah #bazarpaknil #freecodperlis #codkodiang #ptss #instagram #visitmyig #igreview #bukittokdun #tv3 #chemicalfree #onlineshop
Alhamdulillah..Tester kit fleur dan berbotols fleur dah sampai petang ni 😆. . Tenkiu dikta @noraznita .ahmad bagi pinjam tester kit ni. Nanti sape nak cium2 bau fleur ni boleh habaq no. . Nak try fleur untuk kereta dan rumah anda tapi tak tau nak pilih bau mana yang sedap?? . Takpa kita bawa tester kit bagi pi cium bau..pastu pilihlah yang mana hidung berkenan 😁 . http://www.wasap.my/60194578575 http://www.wasap.my/60194578575 http://www.wasap.my/60194578575 .#fleur #fleurenchanting #fleurmalaysia #fleurcarperfume #fleurkodiang #fleurperlis #agenfleur #fleurperfume #carperfume #pewangikereta #perfumekereta #pewangibilik #malaysia #sayajual #murahje #perfumemurah #perfumekeretamurah #perlis #kedah #bazarpaknil #freecodperlis #codkodiang #ptss #instagram #visitmyig #igreview #bukittokdun #tv3 #chemicalfree #onlineshop
Hollaaa... anyone ??? #love 
#igreview 
#perfume 
#casing 
#pomade 
#sayajual
#igreview
.
Promotion!!!!
.
Harga Nike Mercurial Vapor XI FG Fire & Ice Pack hanya RM 120 ! RM 120 ! di @kicksversatile1
. 
BARANG READY STOCK SAMPAI DALAM DUA HARI!!! XPAYAH TUNGGU LAMA LAMA!!
.
Bila beli anda akan dapat FREEGIFT !!! FREEGIFT !!! FREEGIFT !!!
.
Free bag + stoking setiap pembelian!! .
Anda juga berpeluang dapat GIVEAWAY!!!
.
Nak tahu macam mana??? Usha @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1
.
Contact 01121839268 atau 0183848850 untuk info lanjut
#igreview . Promotion!!!! . Harga Nike Mercurial Vapor XI FG Fire & Ice Pack hanya RM 120 ! RM 120 ! di @kicksversatile1 . BARANG READY STOCK SAMPAI DALAM DUA HARI!!! XPAYAH TUNGGU LAMA LAMA!! . Bila beli anda akan dapat FREEGIFT !!! FREEGIFT !!! FREEGIFT !!! . Free bag + stoking setiap pembelian!! . Anda juga berpeluang dapat GIVEAWAY!!! . Nak tahu macam mana??? Usha @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1 . Contact 01121839268 atau 0183848850 untuk info lanjut
.
Mahu Kurus Dalam 10 hari sahja?
.
Teh Jiang Zhi Tea
Suplement kurus Badan PERTAMA Di Malaysia

Rumusan Menurunkan Body Weight Yang Maksima.
.
Jiang Zhi Tea Secara Saintifik & Terbukti Rumusan Menurunkan Body Weight Ini Boleh Membantu Untuk Turunkan Body Weight Anda Sehingga 20 Kg Dalam Masa 1 Hingga 9 Bulan .
Menurunkan Body Weight Sememangnya Mudah, Anda Akan Lihat Keputusan Yang Menakjubkan 😎
.
Jika berminat boleh :
📲Ws : 0143607760 .
.
.
#ubatkurus #slim #tea #ubatkurusmurah #ubatkurusmalaysia #ubatkurusherbal #ubatkurustiens #supplementmalaysia #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah
. Mahu Kurus Dalam 10 hari sahja? . Teh Jiang Zhi Tea Suplement kurus Badan PERTAMA Di Malaysia Rumusan Menurunkan Body Weight Yang Maksima. . Jiang Zhi Tea Secara Saintifik & Terbukti Rumusan Menurunkan Body Weight Ini Boleh Membantu Untuk Turunkan Body Weight Anda Sehingga 20 Kg Dalam Masa 1 Hingga 9 Bulan . Menurunkan Body Weight Sememangnya Mudah, Anda Akan Lihat Keputusan Yang Menakjubkan 😎 . Jika berminat boleh : 📲Ws : 0143607760 . . .#ubatkurus #slim #tea #ubatkurusmurah #ubatkurusmalaysia #ubatkurusherbal #ubatkurustiens #supplementmalaysia #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah
PRE ORDER 💭
.
BAOTOU SHOES

Price :-
WM : RM 55
EM : RM 65

Size : 35-39

Color :-
Brown
Khaki
.
Jika berminat sila screenshot gambar then click link di bio
.
NOTED❗
Masa bekerja pos barang
➡PRE ORDER (2-3 minggu)
➡Postage Isnin-Jumaat SAHAJA
.
#instaniaga#instashop#instashopmalaysia#sayajual#visitmyig#floriashopco#koreanstuff#barangkorea#bajukorea#perempuan#heels#kasuttumittinggi#wanita#bazaarpaknil#onlinebiz#shoppingonline#igreview#igersmalaysia#like4like#l4l#like4follow#
PRE ORDER 💭 . BAOTOU SHOES Price :- WM : RM 55 EM : RM 65 Size : 35-39 Color :- Brown Khaki . Jika berminat sila screenshot gambar then click link di bio . NOTED❗ Masa bekerja pos barang ➡PRE ORDER (2-3 minggu) ➡Postage Isnin-Jumaat SAHAJA .#instaniaga #instashop #instashopmalaysia #sayajual #visitmyig #floriashopco #koreanstuff #barangkorea #bajukorea #perempuan #heels #kasuttumittinggi #wanita #bazaarpaknil #onlinebiz #shoppingonline #igreview #igersmalaysia #like4like #l4l #like4follow #
#myseoulsisterreview My Scheming Gold Bird's Nest Hydrating Black Mask
.
This was a gift from @pinkmidorilove ; thank you, Frances! Contains rich nutrients from bird's nest to enhance water supplement & provide effective anti-wrinkle, firming and moisturizing effects for a translucent complexion.
.
[SWIPE FOR PHOTO]
Upon opening, there is a light mineral scent. Mask is normal with a soft texture, has tiny gold flecks, soaked with clear essence. Fit is BRILLIANT; as expected of black masks. Kept on for about 30 mins. A bit of leftover essence in packet.
.
Thoughts: My Scheming black masks never disappoint, so far. The gold flecks are many but tiny, and absorbed well into skin. Great moisturized skin & minimized pores. My forehead's fine lines were less visible, too. No breakouts or skin irritations. Will purchase!
.
#ABcommunity #ABskincare #asianbeauty #asianskincare #skincare #sheetmaskersupreme #sheetmasks #sheetmaskselfie #maskingselfie #abblogger #abreview #igreview #productreview #maskreview #tbeauty #taiwanesemask #madeintaiwan #taiwaneseskincare #taiwanesebeauty #myscheming #gold #birdsnest #blackmask #hydrating
#myseoulsisterreview My Scheming Gold Bird's Nest Hydrating Black Mask . This was a gift from @pinkmidorilove ; thank you, Frances! Contains rich nutrients from bird's nest to enhance water supplement & provide effective anti-wrinkle, firming and moisturizing effects for a translucent complexion. . [SWIPE FOR PHOTO] Upon opening, there is a light mineral scent. Mask is normal with a soft texture, has tiny gold flecks, soaked with clear essence. Fit is BRILLIANT; as expected of black masks. Kept on for about 30 mins. A bit of leftover essence in packet. . Thoughts: My Scheming black masks never disappoint, so far. The gold flecks are many but tiny, and absorbed well into skin. Great moisturized skin & minimized pores. My forehead's fine lines were less visible, too. No breakouts or skin irritations. Will purchase! .#ABcommunity #ABskincare #asianbeauty #asianskincare #skincare #sheetmaskersupreme #sheetmasks #sheetmaskselfie #maskingselfie #abblogger #abreview #igreview #productreview #maskreview #tbeauty #taiwanesemask #madeintaiwan #taiwaneseskincare #taiwanesebeauty #myscheming #gold #birdsnest #blackmask #hydrating
Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari custumer😘
.
Wahh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan JIANG ZHI TEA ni. Happynya sis bila dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan.
.
Sejak berat badan turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dlu bukanlah yg sekarang. Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lgi??
.
For more detail jom ws je. Fast respon
.
📲WA: 0143607760
.
#ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway
# #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #lemonex #lemonexmalaysia #lemonexsingapur #lemonexhd #lemonoxenot
Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari custumer😘 . Wahh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan JIANG ZHI TEA ni. Happynya sis bila dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. . Sejak berat badan turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dlu bukanlah yg sekarang. Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lgi?? . For more detail jom ws je. Fast respon . 📲WA: 0143607760 .#ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #lemonex #lemonexmalaysia #lemonexsingapur #lemonexhd #lemonoxenot
Want to look Gorgeous n Fabulous 🙋
.
‍Set DYXY kan ada..korang just perlukan BC cream DYXY,Brush and greentea facemist..boleh siap dalam 5 min sahaja..
.
ALL IN ONE in one set DYXY 👌
.
Jom dapatkan sekarang,jangan tunggu lama2 nanti rugi tauu 😚
.
📲 0147760279
📲 0147760279
.
#DYXYCosmetics 
#TeamIzzah
#dyxycosmeticsbytehaa 
#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
Want to look Gorgeous n Fabulous 🙋 . ‍Set DYXY kan ada..korang just perlukan BC cream DYXY,Brush and greentea facemist..boleh siap dalam 5 min sahaja.. . ALL IN ONE in one set DYXY 👌 . Jom dapatkan sekarang,jangan tunggu lama2 nanti rugi tauu 😚 . 📲 0147760279 📲 0147760279 .#DYXYCosmetics #TeamIzzah #dyxycosmeticsbytehaa #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YANG TAK SUKA BERSIAP TAU
.
.
❗️SESUAI UNTUK KULIT BERMINYAK
❗️SESUAI UNTUK KULIT SENANG BERPELUH
❗️SESUAI UNTUK KULIT KUSAM
❗️SESUAI UNTUK KULIT GELAP .
.
.
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai apa2 dekat muka tu SESUAI sangat2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah lah cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam tak pakai apa2
❗️ SERIUS TAK TIPU
.
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas untuk semua jenis kulit muka Sesuai untuk orang yang malas bersiap 🤗
.
.
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh
.
WHATSAPP NOW!.
📲 0147760279
📲 0147760279
.
#DYXYCosmetics 
#TeamIzzah
#dyxycosmeticsbytehaa 
#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YANG TAK SUKA BERSIAP TAU . . ❗️SESUAI UNTUK KULIT BERMINYAK ❗️SESUAI UNTUK KULIT SENANG BERPELUH ❗️SESUAI UNTUK KULIT KUSAM ❗️SESUAI UNTUK KULIT GELAP . . . Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai apa2 dekat muka tu SESUAI sangat2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah lah cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam tak pakai apa2 ❗️ SERIUS TAK TIPU . . BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas untuk semua jenis kulit muka Sesuai untuk orang yang malas bersiap 🤗 . . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . 🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh . WHATSAPP NOW!. 📲 0147760279 📲 0147760279 .#DYXYCosmetics #TeamIzzah #dyxycosmeticsbytehaa #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
Awak..cuba awak cek celah peha awak??
Gelap ke cerah??🌝
.
Gelap kan...
Takkan awak nak biar je gelap kt cik🌺 padahal muke awak kemain putih melepak..😉
.
Sian cik🌺..sebab die dok dalam awak biar je die gelap ..layu tak bermaya..🥀🥀
.
Nak bagi cik🌸 cantik berseri??
Celah peha putih melepak macam awek jepun??
.
CFSW kan ade..
Cuci je..macam cuci muka..
Ade SCRUB lagi..
.
psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan dec panas2 ni. discount sehingg RM14 tau😘
.
kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979
.
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash
#sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
Awak..cuba awak cek celah peha awak?? Gelap ke cerah??🌝 . Gelap kan... Takkan awak nak biar je gelap kt cik🌺 padahal muke awak kemain putih melepak..😉 . Sian cik🌺..sebab die dok dalam awak biar je die gelap ..layu tak bermaya..🥀🥀 . Nak bagi cik🌸 cantik berseri?? Celah peha putih melepak macam awek jepun?? . CFSW kan ade.. Cuci je..macam cuci muka.. Ade SCRUB lagi.. . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan dec panas2 ni. discount sehingg RM14 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 .#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan dec panas2 ni. discount sehingg RM50 tau😘
.
kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979
.
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash
#sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹 . BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . KELEBIHAN 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF . . KANDUNGAN 🌼MINERAL 🌼WATERBASED 🌼EKSTRAK ARBUTIN 🌼VITAMIN E . . 💐 Beige utk kulit cerah 💐 Natural utk kulit sederhana cerah . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan dec panas2 ni. discount sehingg RM50 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 .#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
..
Revlon Colourstay Foundation forever my favourite drugstore foundation ever. This actually live up to their claims. My holy grail product. (As you can see, the bottle is nearly empty) ❤❤
.
Creamy texture and glides on smooth on the face. Comes in a bottle attached with a pump. It applies nicely and gives a semi-matte finish. Set it with some powder and damn its good for 12 hours before the oiliness starts to appear. It stayed intact when I was going thru a super sweaty season. (Malaysia is super hot weh)
.
It is a bit pricey for a drugstore item but I find it still in the affordable range and its super worth it guys ! Price is around Rm70+-
.
.
Rating: 9/10 (super inconvenient to reach for the remaining foundation in the glass bottle as I'm tryin to get the most out of it )

#malaysianbeautyblogger #malaysianbeauty
#beautyblogger #malaysianblogger #makeupjunkie #skincare #kbeautyblogger #msianbeautysquad #msianbeautygram #beautyblogger #skincareroutine #skincare #igreview #beautyreview #makeupmalaysia #igbeautyblogger #makeupjunkie #revlonmalaysia #foundationreview #makeupreview
.. Revlon Colourstay Foundation forever my favourite drugstore foundation ever. This actually live up to their claims. My holy grail product. (As you can see, the bottle is nearly empty) ❤❤ . Creamy texture and glides on smooth on the face. Comes in a bottle attached with a pump. It applies nicely and gives a semi-matte finish. Set it with some powder and damn its good for 12 hours before the oiliness starts to appear. It stayed intact when I was going thru a super sweaty season. (Malaysia is super hot weh) . It is a bit pricey for a drugstore item but I find it still in the affordable range and its super worth it guys ! Price is around Rm70+- . . Rating: 9/10 (super inconvenient to reach for the remaining foundation in the glass bottle as I'm tryin to get the most out of it ) #malaysianbeautyblogger #malaysianbeauty #beautyblogger #malaysianblogger #makeupjunkie #skincare #kbeautyblogger #msianbeautysquad #msianbeautygram #beautyblogger #skincareroutine #skincare #igreview #beautyreview #makeupmalaysia #igbeautyblogger #makeupjunkie #revlonmalaysia #foundationreview #makeupreview
PRE ORDER 💭
.
JELLY SHOES

Price :-
WM : RM 45
EM : RM 55

Size : 36-40

Color :-
Cream
Purple
Black
.
Jika berminat sila screenshot gambar then click link di bio
.
NOTED❗
Masa bekerja pos barang
➡PRE ORDER (2-3 minggu)
➡Postage Isnin-Jumaat SAHAJA
.
#instaniaga#instashop#instashopmalaysia#sayajual#visitmyig#floriashopco#koreanstuff#barangkorea#bajukorea#perempuan#heels#kasuttumittinggi#wanita#bazaarpaknil#onlinebiz#shoppingonline#igreview#igersmalaysia#like4like#l4l#like4follow#
PRE ORDER 💭 . JELLY SHOES Price :- WM : RM 45 EM : RM 55 Size : 36-40 Color :- Cream Purple Black . Jika berminat sila screenshot gambar then click link di bio . NOTED❗ Masa bekerja pos barang ➡PRE ORDER (2-3 minggu) ➡Postage Isnin-Jumaat SAHAJA .#instaniaga #instashop #instashopmalaysia #sayajual #visitmyig #floriashopco #koreanstuff #barangkorea #bajukorea #perempuan #heels #kasuttumittinggi #wanita #bazaarpaknil #onlinebiz #shoppingonline #igreview #igersmalaysia #like4like #l4l #like4follow #
PRE ORDER 💭
.
JELLY SHOES

Price :-
WM : RM 45
EM : RM 55

Size : 36-40

Color :-
Red
Black
Cream
.
Jika berminat sila screenshot gambar then click link di bio
.
NOTED❗
Masa bekerja pos barang
➡PRE ORDER (2-3 minggu)
➡Postage Isnin-Jumaat SAHAJA
.
#instaniaga#instashop#instashopmalaysia#sayajual#visitmyig#floriashopco#koreanstuff#barangkorea#bajukorea#perempuan#heels#kasuttumittinggi#wanita#bazaarpaknil#onlinebiz#shoppingonline#igreview#igersmalaysia#like4like#l4l#like4follow#
PRE ORDER 💭 . JELLY SHOES Price :- WM : RM 45 EM : RM 55 Size : 36-40 Color :- Red Black Cream . Jika berminat sila screenshot gambar then click link di bio . NOTED❗ Masa bekerja pos barang ➡PRE ORDER (2-3 minggu) ➡Postage Isnin-Jumaat SAHAJA .#instaniaga #instashop #instashopmalaysia #sayajual #visitmyig #floriashopco #koreanstuff #barangkorea #bajukorea #perempuan #heels #kasuttumittinggi #wanita #bazaarpaknil #onlinebiz #shoppingonline #igreview #igersmalaysia #like4like #l4l #like4follow #
Mahu Tinggi Dalam 10 hari sahja?
.
Nutrient Calcium/HI-Cal
Suplement Peninggi Badan PERTAMA Di Malaysia

Rumusan Menambah Pertumbuhan Tulang Serta Menambah Ketinggian Yang Maksima.
.
Hi-Cal Secara Saintifik & Terbukti Rumusan Menambah Ketinggian Ini Boleh Membantu Untuk Meningkatkan Ketinggian Anda Sehingga 15 cm Dalam Masa 1 Hingga 9 Bulan
.

Meningkatkan Ketinggian Sememangnya Mudah, Anda Akan Lihat Keputusan Yang Menakjubkan 😎
.
Jika berminat boleh : 📲WeChat:herbaltinggi88
📲WhatsApp:+60 11-1668 5172

#Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah
Mahu Tinggi Dalam 10 hari sahja? . Nutrient Calcium/HI-Cal Suplement Peninggi Badan PERTAMA Di Malaysia Rumusan Menambah Pertumbuhan Tulang Serta Menambah Ketinggian Yang Maksima. . Hi-Cal Secara Saintifik & Terbukti Rumusan Menambah Ketinggian Ini Boleh Membantu Untuk Meningkatkan Ketinggian Anda Sehingga 15 cm Dalam Masa 1 Hingga 9 Bulan . Meningkatkan Ketinggian Sememangnya Mudah, Anda Akan Lihat Keputusan Yang Menakjubkan 😎 . Jika berminat boleh : 📲WeChat:herbaltinggi88 📲WhatsApp:+60 11-1668 5172 #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah