#bazaarpaknil

Popular

Regrann from @beautifulfattzura - Ya Allah.. Pengsan sekejap kaka tgk video nie.. Manis tahap apa pun tak tahu dah nie.. 💏💙💗💕💕 #repost @stalkersdoll
• • •
Kau teristimewa di hati ku🎼🎤🎼🎤... smbil lap peluh sendiri .. hehee
.
.
Igs @budiey 
#fattahaminandfriends. ❤️❤️❤️ Interested with MRP by @fattahaminz and TruDolly Vdolly by @missfazura @puterizarith do pm 📞 📞 📞 0123800028 or dm @fattzura_biz.my @mrpdietbyfattahamin.my
.
#fattzura #bazaarpaknil #fattahamin #missfazura #onlinebiz #dietsoup #detox #bibirkacak #healthyfood #MRPdietbyFattahAmin #berrytoxbyFattahAmin #trudollybyfazura #vdollybyfazura #lotsoflove #lessofhate #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #truehappinessstartshere #tirumacamsaya #1234U #bisaapa #stalkersdoll #stalkerscafe_
.
@trudollyhq @vdollyhq @mrpdietbyfattahamin_hq - #regrann
Regrann from @beautifulfattzura - Ya Allah.. Pengsan sekejap kaka tgk video nie.. Manis tahap apa pun tak tahu dah nie.. 💏💙💗💕💕 #repost @stalkersdoll • • • Kau teristimewa di hati ku🎼🎤🎼🎤... smbil lap peluh sendiri .. hehee . . Igs @budiey #fattahaminandfriends. ❤️❤️❤️ Interested with MRP by @fattahaminz and TruDolly Vdolly by @missfazura @puterizarith do pm 📞 📞 📞 0123800028 or dm @fattzura_biz .my @mrpdietbyfattahamin .my .#fattzura #bazaarpaknil #fattahamin #missfazura #onlinebiz #dietsoup #detox #bibirkacak #healthyfood #MRPdietbyFattahAmin #berrytoxbyFattahAmin #trudollybyfazura #vdollybyfazura #lotsoflove #lessofhate #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #truehappinessstartshere #tirumacamsaya #1234U #bisaapa #stalkersdoll #stalkerscafe_ .@trudollyhq @vdollyhq @mrpdietbyfattahamin_hq - #regrann

Recents

👚Yasmin blouse

1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100
4 PCS RM120

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

Material :
Chiffon crepe

Measurement :
Bahu 17”
Dada 39”
Lengan 17”
Labuh lengan 20”
Labuh baju 23”
.

Sila klik 👇👇👇
http://www.wasap.my/60109718212
.

#tudungbylayea #baju #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungmodern #sayajual #sayajualbajumurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaarpaknil #bazaar #bazaarpaknilmurah #sayajualonline #jubah #bajukurungsongket #bajuwanitamurah #jubahmuslimah #bajupeplum #paknil #bajucantik #minikurungmurah #peplum #kebarung #kebaya #blouse #barangmurahmalaysia #murahmurah #hargamurah #blousemurah
👚Yasmin blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 4 PCS RM120 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Material : Chiffon crepe Measurement : Bahu 17” Dada 39” Lengan 17” Labuh lengan 20” Labuh baju 23” . Sila klik 👇👇👇 http://www.wasap.my/60109718212 . #tudungbylayea #baju #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungmodern #sayajual #sayajualbajumurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaarpaknil #bazaar #bazaarpaknilmurah #sayajualonline #jubah #bajukurungsongket #bajuwanitamurah #jubahmuslimah #bajupeplum #paknil #bajucantik #minikurungmurah #peplum #kebarung #kebaya #blouse #barangmurahmalaysia #murahmurah #hargamurah #blousemurah
❤TUMI❤
Rm399
Preorder by Friday 23/2
 price Inclusive shipping
✅wallet for him
✅limited unit
✅100% original and authentic
✅ Installments accepted
✅ Preorder while stock last
✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺
Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤ Rm399 Preorder by Friday 23/2 price Inclusive shipping ✅wallet for him ✅limited unit ✅100% original and authentic ✅ Installments accepted ✅ Preorder while stock last ✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺ Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤
Rm399
Preorder by Friday 23/2
 price Inclusive shipping
✅wallet for him
✅limited unit
✅100% original and authentic
✅ Installments accepted
✅ Preorder while stock last
✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺
Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤ Rm399 Preorder by Friday 23/2 price Inclusive shipping ✅wallet for him ✅limited unit ✅100% original and authentic ✅ Installments accepted ✅ Preorder while stock last ✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺ Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
Orang kuat disebalik Mini Carnival Ganu with Oila! Semua kélék anak. Semua punyai suami supportive dan sangat sabar handle anak2 semasa para isteri berprogram.. May Allah bless uols 😎

And masa dinner, iols tak lupa utk racun diorg dgn @sugarscarf 😂😂 Rasulullah suruh kita bagi hadiah dlm kalangan barang/ benda yang kita suka kan. So Sugarscarf it's. Stylish yet cover aurah. Kita lilit dia kasi tutup 😍

#OilaTeam #TeamYonieBonawi #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingalamimpian #DIYwithyoungliving #essentialoils #bazaarpaknil #meletop
Orang kuat disebalik Mini Carnival Ganu with Oila! Semua kélék anak. Semua punyai suami supportive dan sangat sabar handle anak2 semasa para isteri berprogram.. May Allah bless uols 😎 And masa dinner, iols tak lupa utk racun diorg dgn @sugarscarf 😂😂 Rasulullah suruh kita bagi hadiah dlm kalangan barang/ benda yang kita suka kan. So Sugarscarf it's. Stylish yet cover aurah. Kita lilit dia kasi tutup 😍 #OilaTeam #TeamYonieBonawi #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingalamimpian #DIYwithyoungliving #essentialoils #bazaarpaknil #meletop
❤TUMI❤
Rm599
Preorder by Friday 23/2
 price Inclusive shipping
✅wallet for him or her
✅leather trim
✅limited unit
✅100% original and authentic
✅ Installments accepted
✅ Preorder while stock last
✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺
Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤ Rm599 Preorder by Friday 23/2 price Inclusive shipping ✅wallet for him or her ✅leather trim ✅limited unit ✅100% original and authentic ✅ Installments accepted ✅ Preorder while stock last ✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺ Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤
Rm399
Preorder by Friday 23/2
 price Inclusive shipping
✅wallet for him
✅leather
✅limited unit
✅100% original and authentic
✅ Installments accepted
✅ Preorder while stock last
✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺
Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤ Rm399 Preorder by Friday 23/2 price Inclusive shipping ✅wallet for him ✅leather ✅limited unit ✅100% original and authentic ✅ Installments accepted ✅ Preorder while stock last ✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺ Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow!
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse..
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung..
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw!
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket..
.
✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww..
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow! . ✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse.. . ✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer . ✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung.. . ✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw! . ✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn . ✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket.. . ✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww..
❤TUMI❤
Rm550
Preorder by Friday 23/2
 price Inclusive shipping
✅wallet for him
✅leather
✅limited unit
✅100% original and authentic
✅ Installments accepted
✅ Preorder while stock last
✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺
Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤ Rm550 Preorder by Friday 23/2 price Inclusive shipping ✅wallet for him ✅leather ✅limited unit ✅100% original and authentic ✅ Installments accepted ✅ Preorder while stock last ✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺ Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow!
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse..
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung..
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw!
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket..
.
✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww..
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow! . ✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse.. . ✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer . ✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung.. . ✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw! . ✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn . ✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket.. . ✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww..
👚Danisha lace blouse

1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100
4 PCS RM120

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

Material :
Moss crepe

Measurement :
Bahu 14”
Dada 35”
Lengan 18”
Labuh lengan 21”
Labuh baju 24”
.

Sila klik 👇👇👇
http://www.wasap.my/60109718212
.

#tudungbylayea #baju #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungmodern #sayajual #sayajualbajumurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaarpaknil #bazaar #bazaarpaknilmurah #sayajualonline #jubah #bajukurungsongket #bajuwanitamurah #jubahmuslimah #bajupeplum #paknil #bajucantik #minikurungmurah #peplum #kebarung #kebaya #blouse #barangmurahmalaysia #murahmurah #hargamurah #blousemurah
👚Danisha lace blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 4 PCS RM120 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Material : Moss crepe Measurement : Bahu 14” Dada 35” Lengan 18” Labuh lengan 21” Labuh baju 24” . Sila klik 👇👇👇 http://www.wasap.my/60109718212 . #tudungbylayea #baju #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungmodern #sayajual #sayajualbajumurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaarpaknil #bazaar #bazaarpaknilmurah #sayajualonline #jubah #bajukurungsongket #bajuwanitamurah #jubahmuslimah #bajupeplum #paknil #bajucantik #minikurungmurah #peplum #kebarung #kebaya #blouse #barangmurahmalaysia #murahmurah #hargamurah #blousemurah
👚Danisha lace blouse

1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100
4 PCS RM120

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

Material :
Moss crepe

Measurement :
Bahu 14”
Dada 35”
Lengan 18”
Labuh lengan 21”
Labuh baju 24”
.

Sila klik 👇👇👇
http://www.wasap.my/60109718212
.

#tudungbylayea #baju #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungmodern #sayajual #sayajualbajumurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaarpaknil #bazaar #bazaarpaknilmurah #sayajualonline #jubah #bajukurungsongket #bajuwanitamurah #jubahmuslimah #bajupeplum #paknil #bajucantik #minikurungmurah #peplum #kebarung #kebaya #blouse #barangmurahmalaysia #murahmurah #hargamurah #blousemurah
👚Danisha lace blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 4 PCS RM120 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Material : Moss crepe Measurement : Bahu 14” Dada 35” Lengan 18” Labuh lengan 21” Labuh baju 24” . Sila klik 👇👇👇 http://www.wasap.my/60109718212 . #tudungbylayea #baju #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungmodern #sayajual #sayajualbajumurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaarpaknil #bazaar #bazaarpaknilmurah #sayajualonline #jubah #bajukurungsongket #bajuwanitamurah #jubahmuslimah #bajupeplum #paknil #bajucantik #minikurungmurah #peplum #kebarung #kebaya #blouse #barangmurahmalaysia #murahmurah #hargamurah #blousemurah
❤TUMI❤
Rm499 
Preorder by Friday 23/2
 price Inclusive shipping
✅wallet for him
✅leather
✅limited unit
✅100% original and authentic
✅ Installments accepted
✅ Preorder while stock last
✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺
Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤ Rm499 Preorder by Friday 23/2 price Inclusive shipping ✅wallet for him ✅leather ✅limited unit ✅100% original and authentic ✅ Installments accepted ✅ Preorder while stock last ✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺ Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow!
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse..
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung..
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw!
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket..
.
✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww..
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow! . ✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse.. . ✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer . ✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung.. . ✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw! . ✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn . ✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket.. . ✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww..
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow!
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse..
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung..
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw!
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket..
.
✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww..
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow! . ✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse.. . ✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer . ✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung.. . ✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw! . ✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn . ✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket.. . ✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww..
👚Danisha lace blouse

1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100
4 PCS RM120

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

Material :
Moss crepe

Measurement :
Bahu 14”
Dada 35”
Lengan 18”
Labuh lengan 21”
Labuh baju 24”
.

Sila klik 👇👇👇
http://www.wasap.my/60109718212
.

#tudungbylayea #baju #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungmodern #sayajual #sayajualbajumurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaarpaknil #bazaar #bazaarpaknilmurah #sayajualonline #jubah #bajukurungsongket #bajuwanitamurah #jubahmuslimah #bajupeplum #paknil #bajucantik #minikurungmurah #peplum #kebarung #kebaya #blouse #barangmurahmalaysia #murahmurah #hargamurah #blousemurah
👚Danisha lace blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 4 PCS RM120 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Material : Moss crepe Measurement : Bahu 14” Dada 35” Lengan 18” Labuh lengan 21” Labuh baju 24” . Sila klik 👇👇👇 http://www.wasap.my/60109718212 . #tudungbylayea #baju #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungmodern #sayajual #sayajualbajumurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaarpaknil #bazaar #bazaarpaknilmurah #sayajualonline #jubah #bajukurungsongket #bajuwanitamurah #jubahmuslimah #bajupeplum #paknil #bajucantik #minikurungmurah #peplum #kebarung #kebaya #blouse #barangmurahmalaysia #murahmurah #hargamurah #blousemurah
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow!
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse..
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung..
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw!
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket..
.
✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww..
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow! . ✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse.. . ✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer . ✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung.. . ✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw! . ✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn . ✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket.. . ✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww..
❤TUMI❤
Rm550 (clearance)
Preorder by Friday 23/2
 price Inclusive shipping
✅Long wallet ✅limited unit
✅100% original and authentic
✅ Installments accepted
✅ Preorder while stock last
✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺
Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤ Rm550 (clearance) Preorder by Friday 23/2 price Inclusive shipping ✅Long wallet ✅limited unit ✅100% original and authentic ✅ Installments accepted ✅ Preorder while stock last ✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺ Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤
Rm450 (clearance)
Preorder by Friday 23/2
 price Inclusive shipping
✅wallet for him
✅limited unit
✅100% original and authentic
✅ Installments accepted
✅ Preorder while stock last
✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺
Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤TUMI❤ Rm450 (clearance) Preorder by Friday 23/2 price Inclusive shipping ✅wallet for him ✅limited unit ✅100% original and authentic ✅ Installments accepted ✅ Preorder while stock last ✅ 25% deposit to order 👉 browse #hmstumi to see more tumi outlet items. Only while stock last ya 😘 ✌☺✌☺✌☺ Wassap only +32483347343 or click at my bio for the wassap link 👆 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #tumisale #tumibackpackoriginal #begtumi #begtumimurah #begtumioriginal #tumibackpack #sayajualtumi #sayajualtumimurah #sayajualtumi #tumioriginalmalaysia #tumileatherbag #tumioutletpromo #sayajualtumibag #begtumiori #authentictumibag #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarankahwin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #pseuropefrommalaysia #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
Tidak dilupakan RDT Class using CARE technique semasa Mini Carnival Ganu tempoh hari. I miss the bonding with each of em to be honest 😍 .

What's RDT? Kita bagi ayat CARE jelah..
.
 RAINDROP technique is the full name. Its a powerful, non-invasive tool for assisting the body in correcting defects in the curvature of the spine. During the years that it has been practiced, it has resolved numerous cases of scoliosis and kyphosis and eliminated the need for back surgery for thousands of people.

Raindrop Technique originated in the 1980s from the research of Dr. Gary Young working with a Lakota medicine man named Wallace Black Elk. It integrates Vitaflex technique with the power of essential oils in bringing the body into structural and electrical alignment.
Tidak dilupakan RDT Class using CARE technique semasa Mini Carnival Ganu tempoh hari. I miss the bonding with each of em to be honest 😍 . What's RDT? Kita bagi ayat CARE jelah.. . RAINDROP technique is the full name. Its a powerful, non-invasive tool for assisting the body in correcting defects in the curvature of the spine. During the years that it has been practiced, it has resolved numerous cases of scoliosis and kyphosis and eliminated the need for back surgery for thousands of people. Raindrop Technique originated in the 1980s from the research of Dr. Gary Young working with a Lakota medicine man named Wallace Black Elk. It integrates Vitaflex technique with the power of essential oils in bringing the body into structural and electrical alignment." (from EODR) Raindrop Technique uses a sequence of essential oils that are immune enhancing, support the body's natural defenses, as well as the circulatory, respiratory, endocrine, digestive, nervous, and other body systems. These oils, which are high in antioxidants, are also mood elevating and antiseptic, creating an unfavorable environment for harmful viruses and bacteria that can hibernate in the body. Essential oils are known to boost stamina and energy, help you relax, help manage stress and frustration and promote overall health, vitality, and longevity. The principal single oils used include: Thyme (Thymus vulgaris) Oregano (Origanum compactum) Wintergreen (Gaultheria procumbens) Cypress (Cupressus sempervirens) Peppermint (Mentha piperita) Basil (Ocimum basilicum) Marjoram (Origanum majorana) Pendek cerita RDT is good for overall wellness. 3 gambar terakhir tu. Yang sticker tu ketinggian sebelum RDT. Garisan pensel tu ialah ketinggian selepas RDT. RDT bukan ubat tinggi instant ya. Just to show that RDT really beggar ur spine, oil masuk dalam spine. Dlm spine ada saraf & salur darah. Dibawa ke brain dll. RDT ni bukan massage. Its a therapy. Nak cuba? Nak belajar? Boleh roger Gambar ketinggian je kita tunjuk. Gambar berkemban tak boleh tunjuk. Dosa 😅 #OilaTeam #TeamYonieBonawi #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingalamimpian #DIYwithyoungliving #essentialoils #bazaarpaknil #meletop
❤FURLA❤
Rm450
(CNY Sales-price valid until 4/march)
Price quoted inclusive shipping
(Price valid while stock last)
✅ furla long Waller
✅ Zipper
✅ Leather
✅ Made in Italy
✅ Italian brand and design
✅💯% Original and Authentic
✅Next outlet visit on Sunday
✅Deposit only 25% to order
✅While stock last
✅Installment up to 3x
✅Full payment get better price

Click 👇 for the entire furla on hms
#hmsfurla

Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗
please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋

Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺
Wassap only please +32483347343

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha
#begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤FURLA❤ Rm450 (CNY Sales-price valid until 4/march) Price quoted inclusive shipping (Price valid while stock last) ✅ furla long Waller ✅ Zipper ✅ Leather ✅ Made in Italy ✅ Italian brand and design ✅💯% Original and Authentic ✅Next outlet visit on Sunday ✅Deposit only 25% to order ✅While stock last ✅Installment up to 3x ✅Full payment get better price Click 👇 for the entire furla on hms#hmsfurla Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗 please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋 Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺ Wassap only please +32483347343 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha #begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
Code 4 (batu bata)
kaler mengikut warna bibir juga..setengah orang lain effectnya..harap maklum😘😘😘
Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis )
✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔memudakan garis2 penuaan bibir
✔senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr
Hotline (Whatsapp) +011 3374 4510 
#madukelulut #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
Code 4 (batu bata) kaler mengikut warna bibir juga..setengah orang lain effectnya..harap maklum😘😘😘 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +011 3374 4510 #madukelulut #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
❤FURLA❤
Rm999 (clearance)
(CNY Sales-price valid until 4/march)
Price quoted inclusive shipping
(Price valid while stock last)
✅ furla Linda
✅ Long strap
✅ Leather
✅ Made in Italy
✅ Italian brand and design
✅💯% Original and Authentic
✅Next outlet visit on Sunday
✅Deposit only 25% to order
✅While stock last
✅Installment up to 3x
✅Full payment get better price

Click 👇 for the entire furla on hms
#hmsfurla

Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗
please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋

Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺
Wassap only please +32483347343

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha
#begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤FURLA❤ Rm999 (clearance) (CNY Sales-price valid until 4/march) Price quoted inclusive shipping (Price valid while stock last) ✅ furla Linda ✅ Long strap ✅ Leather ✅ Made in Italy ✅ Italian brand and design ✅💯% Original and Authentic ✅Next outlet visit on Sunday ✅Deposit only 25% to order ✅While stock last ✅Installment up to 3x ✅Full payment get better price Click 👇 for the entire furla on hms#hmsfurla Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗 please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋 Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺ Wassap only please +32483347343 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha #begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
Code 4 (batu bata)
kaler mengikut warna bibir juga..setengah orang lain effectnya..harap maklum😘😘😘
Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis )
✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔memudakan garis2 penuaan bibir
✔senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr
Hotline (Whatsapp) +011 3374 4510 
#madukelulut #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
Code 4 (batu bata) kaler mengikut warna bibir juga..setengah orang lain effectnya..harap maklum😘😘😘 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +011 3374 4510 #madukelulut #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
Heyy dapat BRIM ke tu?? Meh la grab perfume NEELOFA

1-2=RM55
3=RM155

HADIAH untuk makwe, kakak, adik, mak, makmertua semua boleh, confirm hati berbunge-bunge 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #pengantin#hantaran#perlis#kedah#uum#unimapian#nakcantik#fuh#bazaar #bazaarpaknil #sayajual#sayapakai#aor #birthdaygiftmurah #perfumewangi#seripengantin#yusufiskandar #anaqeen #aidijuma #bajuraya #bajukurung #kasut#beg #ootd #inai #adidas#perfumemurah #malaysia#pelamin#bungarampai
❤FURLA❤
Rm499 (clearance)
(CNY Sales-price valid until 4/march)
Price quoted inclusive shipping
(Price valid while stock last)
✅ furla long wallet
✅ Zip closure
✅ Leather
✅ Made in Italy
✅ Italian brand and design
✅💯% Original and Authentic
✅Next outlet visit on Sunday
✅Deposit only 25% to order
✅While stock last
✅Installment up to 3x
✅Full payment get better price

Click 👇 for the entire furla on hms
#hmsfurla

Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗
please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋

Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺
Wassap only please +32483347343

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha
#begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤FURLA❤ Rm499 (clearance) (CNY Sales-price valid until 4/march) Price quoted inclusive shipping (Price valid while stock last) ✅ furla long wallet ✅ Zip closure ✅ Leather ✅ Made in Italy ✅ Italian brand and design ✅💯% Original and Authentic ✅Next outlet visit on Sunday ✅Deposit only 25% to order ✅While stock last ✅Installment up to 3x ✅Full payment get better price Click 👇 for the entire furla on hms#hmsfurla Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗 please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋 Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺ Wassap only please +32483347343 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha #begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
Code 4 (batu bata)
kaler mengikut warna bibir juga..setengah orang lain effectnya..harap maklum😘😘😘
Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis )
✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔memudakan garis2 penuaan bibir
✔senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr
Hotline (Whatsapp) +011 3374 4510

#madukelulut #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
Code 4 (batu bata) kaler mengikut warna bibir juga..setengah orang lain effectnya..harap maklum😘😘😘 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +011 3374 4510 #madukelulut #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
❤FURLA❤
Rm1100
(CNY Sales-price valid until 4/march)
Price quoted inclusive shipping
(Price valid while stock last)
✅ furla Julia top handle
✅ Long strap
✅ Leather
✅ Made in Italy
✅ Italian brand and design
✅💯% Original and Authentic
✅Next outlet visit on Sunday
✅Deposit only 25% to order
✅While stock last
✅Installment up to 3x
✅Full payment get better price

Click 👇 for the entire furla on hms
#hmsfurla

Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗
please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋

Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺
Wassap only please +32483347343

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha
#begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤FURLA❤ Rm1100 (CNY Sales-price valid until 4/march) Price quoted inclusive shipping (Price valid while stock last) ✅ furla Julia top handle ✅ Long strap ✅ Leather ✅ Made in Italy ✅ Italian brand and design ✅💯% Original and Authentic ✅Next outlet visit on Sunday ✅Deposit only 25% to order ✅While stock last ✅Installment up to 3x ✅Full payment get better price Click 👇 for the entire furla on hms#hmsfurla Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗 please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋 Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺ Wassap only please +32483347343 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha #begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤FURLA❤
Rm299 (clearance)
(CNY Sales-price valid until 4/march)
Price quoted inclusive shipping
(Price valid while stock last)
✅ furla leather belt
✅ Available in s,m,l
✅ Leather
✅ Made in Italy
✅ Italian brand and design
✅💯% Original and Authentic
✅Next outlet visit on Sunday
✅Deposit only 25% to order
✅While stock last
✅Installment up to 3x
✅Full payment get better price

Click 👇 for the entire furla on hms
#hmsfurla

Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗
please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋

Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺
Wassap only please +32483347343

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha
#begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤FURLA❤ Rm299 (clearance) (CNY Sales-price valid until 4/march) Price quoted inclusive shipping (Price valid while stock last) ✅ furla leather belt ✅ Available in s,m,l ✅ Leather ✅ Made in Italy ✅ Italian brand and design ✅💯% Original and Authentic ✅Next outlet visit on Sunday ✅Deposit only 25% to order ✅While stock last ✅Installment up to 3x ✅Full payment get better price Click 👇 for the entire furla on hms#hmsfurla Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗 please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋 Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺ Wassap only please +32483347343 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha #begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤FURLA❤
Rm299 (clearance)
(CNY Sales-price valid until 4/march)
Price quoted inclusive shipping
(Price valid while stock last)
✅ furla leather belt
✅ Available in s,m,l
✅ Leather
✅ Made in Italy
✅ Italian brand and design
✅💯% Original and Authentic
✅Next outlet visit on Sunday
✅Deposit only 25% to order
✅While stock last
✅Installment up to 3x
✅Full payment get better price

Click 👇 for the entire furla on hms
#hmsfurla

Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗
please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋

Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺
Wassap only please +32483347343

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha
#begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
❤FURLA❤ Rm299 (clearance) (CNY Sales-price valid until 4/march) Price quoted inclusive shipping (Price valid while stock last) ✅ furla leather belt ✅ Available in s,m,l ✅ Leather ✅ Made in Italy ✅ Italian brand and design ✅💯% Original and Authentic ✅Next outlet visit on Sunday ✅Deposit only 25% to order ✅While stock last ✅Installment up to 3x ✅Full payment get better price Click 👇 for the entire furla on hms#hmsfurla Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗 please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋 Installments accepted 😉✌☺✌☺✌☺ Wassap only please +32483347343 Price is inclusive shipping. Enjoy Shopping Therapy! #furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #psfurlaitaly #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaartesia #furlaagatha #begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #psbrunei #pssingapore #bazaarpaknil #trustedseller #psfurlamurah #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2
Ni plak kandungan Orchid Vanilaa...
.
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU faraalipbutter in ORCHID VANILLA?
.
ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan.
.
🌸Argan Oil

nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan.
.
🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir.
.
🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman.
.
🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir.
.
Maii pm cepattt sbb stokk laku keraihhhh niii...📲📲
.
#zularifin #Nelydiasenrose #dosaminiseries 
#ciklissfamily #andainyatakdir #teampakcikhot 
#dyxymascaraamurah #kekasihpaksarela 
#dyxyfacemistmurah #dyxy #maskara 
#dyxylipstickmurah #ralineshah #bcl 
#dyxybccreamurah #bazaarpaknil #noradanish 
#emmawatson #emmamaembong #faraalipbutter #faraalipbutterkualaterengganu #lafazkankalimahcintamu #bibircantik #bibirsihat #morocco #aiskrimsedap
Ni plak kandungan Orchid Vanilaa... . APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU faraalipbutter in ORCHID VANILLA? . ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. . 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. . Maii pm cepattt sbb stokk laku keraihhhh niii...📲📲 .#zularifin #Nelydiasenrose #dosaminiseries #ciklissfamily #andainyatakdir #teampakcikhot #dyxymascaraamurah #kekasihpaksarela #dyxyfacemistmurah #dyxy #maskara #dyxylipstickmurah #ralineshah #bcl #dyxybccreamurah #bazaarpaknil #noradanish #emmawatson #emmamaembong #faraalipbutter #faraalipbutterkualaterengganu #lafazkankalimahcintamu #bibircantik #bibirsihat #morocco #aiskrimsedap
Mai baca sat apa kandungan #faraalipbutter yg depaa duk kecoh sngtt ni...
.
Faraa Antioksidan Lip Butter in Caramel Mint di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Faraa lip butter mengandungi:
🌸 Olive Oil
🌸 Sunflower Seeds
🌸 Jojoba Oil
🌸 Beeswax
.
Kelebihan:
🌸 dapat membuang sel kulit mati pada bibir
🌸 menyempurnakan aliran darah pada bibir
🌸 melembapkan bibir
🌸 menghilangkan bibir hitam
🌸 mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah
🌸 yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah
.
Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah!
.
Stok dh x bnyk ni hampaa...pm for details yekk📲📲
.
#zularifin #Nelydiasenrose #dosaminiseries 
#ciklissfamily #andainyatakdir #teampakcikhot 
#dyxymascaraamurah #kekasihpaksarela 
#dyxyfacemistmurah #dyxy #maskara 
#dyxylipstickmurah #ralineshah #bcl 
#dyxybccreamurah #bazaarpaknil #noradanish 
#emmawatson #emmamaembong #faraalipbutter #faraalipbutterkualaterengganu #lafazkankalimahcintamu #bibircantik #bibirsihat #morocco #aiskrimsedap
Mai baca sat apa kandungan #faraalipbutter yg depaa duk kecoh sngtt ni... . Faraa Antioksidan Lip Butter in Caramel Mint di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Faraa lip butter mengandungi: 🌸 Olive Oil 🌸 Sunflower Seeds 🌸 Jojoba Oil 🌸 Beeswax . Kelebihan: 🌸 dapat membuang sel kulit mati pada bibir 🌸 menyempurnakan aliran darah pada bibir 🌸 melembapkan bibir 🌸 menghilangkan bibir hitam 🌸 mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah 🌸 yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah . Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah! . Stok dh x bnyk ni hampaa...pm for details yekk📲📲 .#zularifin #Nelydiasenrose #dosaminiseries #ciklissfamily #andainyatakdir #teampakcikhot #dyxymascaraamurah #kekasihpaksarela #dyxyfacemistmurah #dyxy #maskara #dyxylipstickmurah #ralineshah #bcl #dyxybccreamurah #bazaarpaknil #noradanish #emmawatson #emmamaembong #faraalipbutter #faraalipbutterkualaterengganu #lafazkankalimahcintamu #bibircantik #bibirsihat #morocco #aiskrimsedap
5. Fakta tentang Elvyna Luxury Blouse’

1. Custom Printed Ekslusif. tidak akan ada di mana2 hanya di MS sahaja.

2. Custom Design.
di reka / ilham oleh founder MS sendiri tidak akan jumpa di tempat lain kecuali hanya di sini. 
3. Material high kualiti Moss Crepe. Tidak bergetah, Tidak jarang sederhana tebal...Paling best ironlesss. 
4. Harga yang tidak masuk akal. 
Proses pembuatan custom printed memakan masa dan kos yang tinggi. Tapi HQ tetapkan pendirian agar semua MsAngel dapat memiliki Luxe edition byMS dengan harga mampumilik!

5. Limited edition ‘bukan hanya tiada di tempat lain tapi di MS kami hanya keluarkan kuantiti yang limit kerana untuk menghasilkan corak ini proses pembuatan di luar negara dan memakan masa selama 2bulan. So untuk restock akan mengambil masa lama atau tidak restock langsung. 
Sooo Grab Now Or Never ?
5. Fakta tentang Elvyna Luxury Blouse’ 1. Custom Printed Ekslusif. tidak akan ada di mana2 hanya di MS sahaja. 2. Custom Design. di reka / ilham oleh founder MS sendiri tidak akan jumpa di tempat lain kecuali hanya di sini. 3. Material high kualiti Moss Crepe. Tidak bergetah, Tidak jarang sederhana tebal...Paling best ironlesss. 4. Harga yang tidak masuk akal. Proses pembuatan custom printed memakan masa dan kos yang tinggi. Tapi HQ tetapkan pendirian agar semua MsAngel dapat memiliki Luxe edition byMS dengan harga mampumilik! 5. Limited edition ‘bukan hanya tiada di tempat lain tapi di MS kami hanya keluarkan kuantiti yang limit kerana untuk menghasilkan corak ini proses pembuatan di luar negara dan memakan masa selama 2bulan. So untuk restock akan mengambil masa lama atau tidak restock langsung. Sooo Grab Now Or Never ?
5. Fakta tentang Elvyna Luxury Blouse’

1. Custom Printed Ekslusif. tidak akan ada di mana2 hanya di MS sahaja.

2. Custom Design.
di reka / ilham oleh founder MS sendiri tidak akan jumpa di tempat lain kecuali hanya di sini. 
3. Material high kualiti Moss Crepe. Tidak bergetah, Tidak jarang sederhana tebal...Paling best ironlesss. 
4. Harga yang tidak masuk akal. 
Proses pembuatan custom printed memakan masa dan kos yang tinggi. Tapi HQ tetapkan pendirian agar semua MsAngel dapat memiliki Luxe edition byMS dengan harga mampumilik!

5. Limited edition ‘bukan hanya tiada di tempat lain tapi di MS kami hanya keluarkan kuantiti yang limit kerana untuk menghasilkan corak ini proses pembuatan di luar negara dan memakan masa selama 2bulan. So untuk restock akan mengambil masa lama atau tidak restock langsung. 
Sooo Grab Now Or Never ?
5. Fakta tentang Elvyna Luxury Blouse’ 1. Custom Printed Ekslusif. tidak akan ada di mana2 hanya di MS sahaja. 2. Custom Design. di reka / ilham oleh founder MS sendiri tidak akan jumpa di tempat lain kecuali hanya di sini. 3. Material high kualiti Moss Crepe. Tidak bergetah, Tidak jarang sederhana tebal...Paling best ironlesss. 4. Harga yang tidak masuk akal. Proses pembuatan custom printed memakan masa dan kos yang tinggi. Tapi HQ tetapkan pendirian agar semua MsAngel dapat memiliki Luxe edition byMS dengan harga mampumilik! 5. Limited edition ‘bukan hanya tiada di tempat lain tapi di MS kami hanya keluarkan kuantiti yang limit kerana untuk menghasilkan corak ini proses pembuatan di luar negara dan memakan masa selama 2bulan. So untuk restock akan mengambil masa lama atau tidak restock langsung. Sooo Grab Now Or Never ?
5. Fakta tentang Elvyna Luxury Blouse’

1. Custom Printed Ekslusif. tidak akan ada di mana2 hanya di MS sahaja.

2. Custom Design.
di reka / ilham oleh founder MS sendiri tidak akan jumpa di tempat lain kecuali hanya di sini. 
3. Material high kualiti Moss Crepe. Tidak bergetah, Tidak jarang sederhana tebal...Paling best ironlesss. 
4. Harga yang tidak masuk akal. 
Proses pembuatan custom printed memakan masa dan kos yang tinggi. Tapi HQ tetapkan pendirian agar semua MsAngel dapat memiliki Luxe edition byMS dengan harga mampumilik!

5. Limited edition ‘bukan hanya tiada di tempat lain tapi di MS kami hanya keluarkan kuantiti yang limit kerana untuk menghasilkan corak ini proses pembuatan di luar negara dan memakan masa selama 2bulan. So untuk restock akan mengambil masa lama atau tidak restock langsung. 
Sooo Grab Now Or Never ?
5. Fakta tentang Elvyna Luxury Blouse’ 1. Custom Printed Ekslusif. tidak akan ada di mana2 hanya di MS sahaja. 2. Custom Design. di reka / ilham oleh founder MS sendiri tidak akan jumpa di tempat lain kecuali hanya di sini. 3. Material high kualiti Moss Crepe. Tidak bergetah, Tidak jarang sederhana tebal...Paling best ironlesss. 4. Harga yang tidak masuk akal. Proses pembuatan custom printed memakan masa dan kos yang tinggi. Tapi HQ tetapkan pendirian agar semua MsAngel dapat memiliki Luxe edition byMS dengan harga mampumilik! 5. Limited edition ‘bukan hanya tiada di tempat lain tapi di MS kami hanya keluarkan kuantiti yang limit kerana untuk menghasilkan corak ini proses pembuatan di luar negara dan memakan masa selama 2bulan. So untuk restock akan mengambil masa lama atau tidak restock langsung. Sooo Grab Now Or Never ?