#astrogempak

Popular

Kalau perempuan tu muda daripada kau. Dia anggap kau adik-adik je tu. Betul ke ni guys? Haha
#nakluahsikit #mudahterhibur
.
.
✅ Tag sahabat anda
✅ Like kalau korang setuju
Kalau perempuan tu muda daripada kau. Dia anggap kau adik-adik je tu. Betul ke ni guys? Haha#nakluahsikit #mudahterhibur . . ✅ Tag sahabat anda ✅ Like kalau korang setuju
Mana ada manusia yang happy je selalu. Ada masa dia akan bersedih jugak. Cuma dia tak tunjuk kesedihan dia tu dekat orang lain.
#apehaldotcom
.
Komen dan tag sahabat awak ❤
.
Boleh follow juga :
Nak kata nasihat ▶@atukpesan 
Nak fakta cinta ▶@nobitaohnobita
Nak fakta girls ▶@akakkeningtebal
Nak kata sentap ▶@naksentap
.
Jom join ▶ @adikbohong
.
#atukpesan #abangkhan #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #quotes #quotestagram #vsco #nakbebel #nature #astrogempak #streetphotography #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini.
Mana ada manusia yang happy je selalu. Ada masa dia akan bersedih jugak. Cuma dia tak tunjuk kesedihan dia tu dekat orang lain.#apehaldotcom . Komen dan tag sahabat awak ❤ . Boleh follow juga : Nak kata nasihat ▶@atukpesan Nak fakta cinta ▶@nobitaohnobita Nak fakta girls ▶@akakkeningtebal Nak kata sentap ▶@naksentap . Jom join ▶ @adikbohong .#atukpesan #abangkhan #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #quotes #quotestagram #vsco #nakbebel #nature #astrogempak #streetphotography #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini.
Kalau min terus close akaun 😂
Korang pulak ??
.
Tag kawan korang
➖➖➖➖➖➖
◎ Quotes² best hanya di •@quotesyok•
.
🔐 SUPPORT ⬇⬇⬇
👤 @lawak_bilis
👤 @lawak.extra
.
#igersmalaya #ayahpesan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

Recents

Bila hakak bosan..mulalah otak nk mengedit vdo...
P/s habis final GV nk request lagu pak belalang bole 😁🤗.. We wish u luck at final GV..
@lansolo_official @sheilarazlan @lkrangers ‎#TeamLanSolo #LanSolo #GerakSolo #ManaBolehTakBoleh #GV4 #astrogempak #tembakterus #kasiup1kali #bintangkembalimenyengat #gegarvaganza #rocklanggarbas #cuncuncun #lkrangers
HI-CAL I
10g x 10 bungkus

Ciri-ciri khas :
Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) Setiap 10g bungkusan mengandungi lebih daripada 400mg kalsium yang berbentuk asid amino yang mudah diserap terus kedalam badan menerusi lapisan membran dengan kadar yang lebih cepat.
Ia mengandungi nisbah piawai 2:1 bagi kalsium dan fosforus.
Ia kaya dengan protin, asid amino, vitamin dan unsur mikro.
Ia adalah 100semulajadi, tidak mengandungi bahan pengawet dan sedap rasanya.
Ia merupakan suplemen kalsium yang sempurna.
Cara Penggunaan :
1 bungkus, 1 - 2 kali sehari. Campurkan dengan air suam 60'C - 70'C ataupun campurkan dengan minuman yang lain.
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #paidreview #paidreviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #redang #igreviewmalaysia #iphoneonly #redangmutiara #astrogempak #vscomalaysia #quotes #quotestagram #atukpesan
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
HI-CAL I 10g x 10 bungkus Ciri-ciri khas : Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) Setiap 10g bungkusan mengandungi lebih daripada 400mg kalsium yang berbentuk asid amino yang mudah diserap terus kedalam badan menerusi lapisan membran dengan kadar yang lebih cepat. Ia mengandungi nisbah piawai 2:1 bagi kalsium dan fosforus. Ia kaya dengan protin, asid amino, vitamin dan unsur mikro. Ia adalah 100semulajadi, tidak mengandungi bahan pengawet dan sedap rasanya. Ia merupakan suplemen kalsium yang sempurna. Cara Penggunaan : 1 bungkus, 1 - 2 kali sehari. Campurkan dengan air suam 60'C - 70'C ataupun campurkan dengan minuman yang lain. . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #paidreview #paidreviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #redang #igreviewmalaysia #iphoneonly #redangmutiara #astrogempak #vscomalaysia #quotes #quotestagram #atukpesan #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
😏Macam mana si rugby tu boleh sesat kat sini. . #freeBaitulMaqdis #freepalestine . . .
.
. 🤦🏻‍♂️tag rakan korang jom🤦🏻‍♂️.
.
.
. 📢Turn On Post Notification📢 👨🏻‍💻Korang ada gambar/video yang lawak dm ig kami ya 👀 .
.
#lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #nelydiasenrose #noradanish #dramasangat #astrogempak
#uitm #utm #ukm #um #usm #unimap #unisza #view #seram #ghost #nightmare #bazarpaknil
#kiniviral #videoviral #kakiviral #viral #viralmalaysia
😏Macam mana si rugby tu boleh sesat kat sini. . #freeBaitulMaqdis #freepalestine . . . . . 🤦🏻‍♂️tag rakan korang jom🤦🏻‍♂️. . . . 📢Turn On Post Notification📢 👨🏻‍💻Korang ada gambar/video yang lawak dm ig kami ya 👀 . .#lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #nelydiasenrose #noradanish #dramasangat #astrogempak #uitm #utm #ukm #um #usm #unimap #unisza #view #seram #ghost #nightmare #bazarpaknil #kiniviral #videoviral #kakiviral #viral #viralmalaysia
RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba HI-CAL & ZINC.
.
HI-CAL & ZINC DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #bazarpaknil #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #hijabista #hijabster #hambar
#ubattinggi
#jualpeninggibadan
#peninggibadanmurah
#ubattinggimurah
#ubattinggitrusted
#peninggiherbal
#ubattinggiherbal
#suplementpeninggimurah
RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba HI-CAL & ZINC. . HI-CAL & ZINC DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #bazarpaknil #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #hijabista #hijabster #hambar #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal #suplementpeninggimurah
Tag rakan korang! 😂
.
🎈Tag rakan anda
🎈 Turn on post notification
.
🙌 Jom Follow
.
@meme.sengit 
@sentapan_hati
.
#igers #igersmalaya #lawak #sentapanhati #vscocam #ikutcarakita #bazarpaknil #malaysia #malaysiaboleh #nakfakta #nakbebel #bazaarpaknil #astrogempak #astro #motifviral
Kalau perempuan tu muda daripada kau. Dia anggap kau adik-adik je tu. Betul ke ni guys? Haha
#nakluahsikit #mudahterhibur
.
.
✅ Tag sahabat anda
✅ Like kalau korang setuju
Kalau perempuan tu muda daripada kau. Dia anggap kau adik-adik je tu. Betul ke ni guys? Haha#nakluahsikit #mudahterhibur . . ✅ Tag sahabat anda ✅ Like kalau korang setuju
BERITA BAIK UNTUK PEMINAT NOVEL AKSI!
.
.
JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI KARYA HILAL ASYRAF HARI INI!
.
.
Karya tarbawi, lain dari yang lain, penuh aksi, sangat ummatik!
.
1⃣ Hero
2⃣ Pemburu
3⃣ Surihati Encik Pembunuh
4⃣ Hikayat Satria - Satria Sejati : Generasi Baru
.
.
HARGA KOMBO UNTUK KORANG!💥
.
1 BUKU : RM30
2 BUKU : RM55
3 BUKU : RM80
4 BUKU : RM100
.
📮FREE POSTAGE KE 1 ALAMAT SAHAJA!
.
.
Anda nak buat tempahan novel? Whatsapp “SAYA NAK NOVEL” ke
.
📲017 387 7967
📲017 387 7967
📲017 387 7967
.
.
.
Jom follow media sosial kami!
.
Instagram : @aksarasorga
Telegram : @aksarasorga
.
.
.
Korang dah pernah baca novel-novel ni? Cer bagi feedback sikit kat ruang komen 🙆🏻‍♂
BERITA BAIK UNTUK PEMINAT NOVEL AKSI! . . JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI KARYA HILAL ASYRAF HARI INI! . . Karya tarbawi, lain dari yang lain, penuh aksi, sangat ummatik! . 1⃣ Hero 2⃣ Pemburu 3⃣ Surihati Encik Pembunuh 4⃣ Hikayat Satria - Satria Sejati : Generasi Baru . . HARGA KOMBO UNTUK KORANG!💥 . 1 BUKU : RM30 2 BUKU : RM55 3 BUKU : RM80 4 BUKU : RM100 . 📮FREE POSTAGE KE 1 ALAMAT SAHAJA! . . Anda nak buat tempahan novel? Whatsapp “SAYA NAK NOVEL” ke . 📲017 387 7967 📲017 387 7967 📲017 387 7967 . . . Jom follow media sosial kami! . Instagram : @aksarasorga Telegram : @aksarasorga . . . Korang dah pernah baca novel-novel ni? Cer bagi feedback sikit kat ruang komen 🙆🏻‍♂
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. .
.
Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg.
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #paidreview #paidreviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #redang #igreviewmalaysia #iphoneonly #redangmutiara #astrogempak #vscomalaysia #quotes #quotestagram #atukpesan
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #paidreview #paidreviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #redang #igreviewmalaysia #iphoneonly #redangmutiara #astrogempak #vscomalaysia #quotes #quotestagram #atukpesan #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Year End Sale tengah On. 💕 bagi yang nak lompat New Year dengan iPhone baru. Admin mmg recommend sangat ig @emma_gadget. iPhone 5s serendah RM700 😱 FREE GIFT pon dapat ❤
.
Jom follow @emma_gadget .
.
.
.
.
#whatsyok #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibab #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah
🎮 E-BLUE MOBILE GAMING GRIP 🎮.
.
--------------------------------------------------------.
🔥 FREE JOYSTICK-IT ! 🔥.
.
🔥 FREE POSTAGE ! 🔥.
--------------------------------------------------------.
.
🔹 Adjustable grip.
🔹 Suitable for 5
🎮 E-BLUE MOBILE GAMING GRIP 🎮. . --------------------------------------------------------. 🔥 FREE JOYSTICK-IT ! 🔥. . 🔥 FREE POSTAGE ! 🔥. --------------------------------------------------------. . 🔹 Adjustable grip. 🔹 Suitable for 5"-6" inch smartphones. 🔹 Lightweight and very portable. 🔹 Ergonomic design can reduce the pressure on your hand due to long time gaming. . . Specifications:. Model: EJS002. Item weight: 48g / 1.69oz. Item size: 115 * 43 * 32mm / 4.53 * 1.69 * 1.26in. . . Package List:. 1 * A Pair of Game Handles. 1 * User Manual(English). . . 📲 www.wasap.my/+60182671669 📲. 📲 www.wasap.my/+60182671669 📲. 📲 www.wasap.my/+60182671669 📲. . .#love #vscocam #viral #viralvideos #kualalumpur #lawak #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #november #astrogempak #spm2017 #bazaaronline #paidreviewrm5 #happybirthday #sayajualonline #quote #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag
Pada akhir zaman akan muncul suatu kaum yang mencelupi rambut mereka dengan warna hitam seperti 'bulu merpati' yang mana mereka itu tidak akan mencium bau syurga.
Pada akhir zaman akan muncul suatu kaum yang mencelupi rambut mereka dengan warna hitam seperti 'bulu merpati' yang mana mereka itu tidak akan mencium bau syurga." - Sahih Abu Daud dan Nasai . . . (sharing is caring) , . .#instaislam #igersmalaya #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #ebx #butik #model #musicallymalaysia #viral #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince
Artis pilihan: @asad.motawh 
umur : 16 tahun 
Saya ingin menyertai program #projekthemepark2018 kerana ingin merasai sendiri pengalaman bercuti bersama artis kegemaran saya iaitu @asad.motawh dan berpeluang mengenali @asad.motawh dengan lebih dekat serta berpeluang bercuti bersama @asad.motawh...saya juga ingin mencabar sendiri @asad.motawh dalam pelbagai aktiviti lasak semasa menjalani #projekthemepark2018 bersama beliau😄.. #projekthemepark2018 
#expeRIAnce
#astrogempak
Jagalah solat walaupun kita bukan dari kalangan orang soleh. Bersedekahlah walaupun kita bukan orang yang berharta. Kerana apa yang kita sedekahkan itulah harta sebenar kita.
#apehaldotcom
.
Komen dan tag sahabat awak ❤
.
Boleh follow juga :
Nak kata nasihat ▶@atukpesan 
Nak fakta cinta ▶@nobitaohnobita
Nak fakta girls ▶@akakkeningtebal
Nak kata sentap ▶@naksentap
.
Jom join ▶ @adikbohong
.
#atukpesan #abangkhan #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #quotes #quotestagram #vsco #nakbebel #nature #astrogempak #streetphotography #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini.
Jagalah solat walaupun kita bukan dari kalangan orang soleh. Bersedekahlah walaupun kita bukan orang yang berharta. Kerana apa yang kita sedekahkan itulah harta sebenar kita.#apehaldotcom . Komen dan tag sahabat awak ❤ . Boleh follow juga : Nak kata nasihat ▶@atukpesan Nak fakta cinta ▶@nobitaohnobita Nak fakta girls ▶@akakkeningtebal Nak kata sentap ▶@naksentap . Jom join ▶ @adikbohong .#atukpesan #abangkhan #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #quotes #quotestagram #vsco #nakbebel #nature #astrogempak #streetphotography #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini.
Alamak.!!.
.
Coco s mengganas sekarang.
Artisss pun dah mencuba coco s sekarang. .
Ye la kan. Coco s ni minuman yang buatkan korang kurus tanpa jejaskan aset2 mantop uollsss tuh.
.
Taw x 1box coco s kan mampu loss 3kg hingga 6kg taw.
.
Semestinya.
.
🛇no diet
🛇no kesan sampingan
🛇no senaman
.
Janji air kosong 3liter sehari dahh capai berat badan idaman uollls.
.
Tunggu apa lagi yang mana nk kurus sebelum 2018 tuh.
.
Laju3 wassap sis 019 2599709 atau nak mudah klik2 ja link di bio ig tuh.
.
#bodydreamkanada # #bodydreammalaysia #cocoslimming #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing#sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan#kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar#kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #bazarpaknil#tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #kakikipasartis #mycoffeeprince #fattahaminz
#jannanick
#dianadanielleb
#fahrinahmad_fa
#shieraijoy
#jasminhamidjh
#michaelang38
#astrogempak
Alamak.!!. . Coco s mengganas sekarang. Artisss pun dah mencuba coco s sekarang. . Ye la kan. Coco s ni minuman yang buatkan korang kurus tanpa jejaskan aset2 mantop uollsss tuh. . Taw x 1box coco s kan mampu loss 3kg hingga 6kg taw. . Semestinya. . 🛇no diet 🛇no kesan sampingan 🛇no senaman . Janji air kosong 3liter sehari dahh capai berat badan idaman uollls. . Tunggu apa lagi yang mana nk kurus sebelum 2018 tuh. . Laju3 wassap sis 019 2599709 atau nak mudah klik2 ja link di bio ig tuh. .#bodydreamkanada  #bodydreammalaysia  #cocoslimming  #kurusbadan  #kurusselamat  #kuruslangsing #sayanakkurus  #kuruspantas  #kurustanpadiet  #kuruskanbadan #kurustanpasenaman  #kurusdalam2minggu  #kurustanpalapar #kuruscaraselamat  #kuruscepat  #kurussado  #bazarpaknil #tipskurus  #tipskuruscepat  #tipsturunberatbadan #kakikipasartis #mycoffeeprince #fattahaminz #jannanick #dianadanielleb #fahrinahmad_fa #shieraijoy #jasminhamidjh #michaelang38 #astrogempak
Mana ada manusia yang happy je selalu. Ada masa dia akan bersedih jugak. Cuma dia tak tunjuk kesedihan dia tu dekat orang lain.
#apehaldotcom
.
Komen dan tag sahabat awak ❤
.
Boleh follow juga :
Nak kata nasihat ▶@atukpesan 
Nak fakta cinta ▶@nobitaohnobita
Nak fakta girls ▶@akakkeningtebal
Nak kata sentap ▶@naksentap
.
Jom join ▶ @adikbohong
.
#atukpesan #abangkhan #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #quotes #quotestagram #vsco #nakbebel #nature #astrogempak #streetphotography #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini.
Mana ada manusia yang happy je selalu. Ada masa dia akan bersedih jugak. Cuma dia tak tunjuk kesedihan dia tu dekat orang lain.#apehaldotcom . Komen dan tag sahabat awak ❤ . Boleh follow juga : Nak kata nasihat ▶@atukpesan Nak fakta cinta ▶@nobitaohnobita Nak fakta girls ▶@akakkeningtebal Nak kata sentap ▶@naksentap . Jom join ▶ @adikbohong .#atukpesan #abangkhan #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #quotes #quotestagram #vsco #nakbebel #nature #astrogempak #streetphotography #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini.
Want to look Gorgeous n Fabulous 🙋
.
‍Set DYXY kan ada..korang just perlukan BC cream DYXY,Brush and greentea facemist..boleh siap dalam 5 min sahaja..
.
ALL IN ONE in one set DYXY 👌
.
Jom dapatkan sekarang,jangan tunggu lama2 nanti rugi tauu 😚
.
📲 0147760279
📲 0147760279
.
#DYXYCosmetics 
#TeamIzzah
#dyxycosmeticsbytehaa 
#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
Want to look Gorgeous n Fabulous 🙋 . ‍Set DYXY kan ada..korang just perlukan BC cream DYXY,Brush and greentea facemist..boleh siap dalam 5 min sahaja.. . ALL IN ONE in one set DYXY 👌 . Jom dapatkan sekarang,jangan tunggu lama2 nanti rugi tauu 😚 . 📲 0147760279 📲 0147760279 .#DYXYCosmetics #TeamIzzah #dyxycosmeticsbytehaa #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YANG TAK SUKA BERSIAP TAU
.
.
❗️SESUAI UNTUK KULIT BERMINYAK
❗️SESUAI UNTUK KULIT SENANG BERPELUH
❗️SESUAI UNTUK KULIT KUSAM
❗️SESUAI UNTUK KULIT GELAP .
.
.
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai apa2 dekat muka tu SESUAI sangat2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah lah cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam tak pakai apa2
❗️ SERIUS TAK TIPU
.
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas untuk semua jenis kulit muka Sesuai untuk orang yang malas bersiap 🤗
.
.
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh
.
WHATSAPP NOW!.
📲 0147760279
📲 0147760279
.
#DYXYCosmetics 
#TeamIzzah
#dyxycosmeticsbytehaa 
#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YANG TAK SUKA BERSIAP TAU . . ❗️SESUAI UNTUK KULIT BERMINYAK ❗️SESUAI UNTUK KULIT SENANG BERPELUH ❗️SESUAI UNTUK KULIT KUSAM ❗️SESUAI UNTUK KULIT GELAP . . . Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai apa2 dekat muka tu SESUAI sangat2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah lah cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam tak pakai apa2 ❗️ SERIUS TAK TIPU . . BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas untuk semua jenis kulit muka Sesuai untuk orang yang malas bersiap 🤗 . . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . 🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh . WHATSAPP NOW!. 📲 0147760279 📲 0147760279 .#DYXYCosmetics #TeamIzzah #dyxycosmeticsbytehaa #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
Nama : Li Firdaus
Umur : 34 
Hobi : Travel , mencuba aktiviti ekstrim , menulis artikel travel
Saya nak ikut #expeRIAnce kerana saya memang suka naik ride ekstrim di themepark & suka travel sangattt2
Saya nak bercuti bersama @nabilzira kerana selain kelakar & gila2 saya yakin dia berani temankan saya naik ride ekstrim macam rollercoaster tu hehehe...
#expeRIAnce #ProjekThemePark2018 #projectthemepark2018 #experiance #projectthemepark #astro #astroria #astrogempak #nabilzira #lifirdaustravel #rentas #ropeswing #terjunjambatan #extreme #firsttimepostpublic #cubanasib #gituleropernyer #senangcerita
Nama : Li Firdaus Umur : 34 Hobi : Travel , mencuba aktiviti ekstrim , menulis artikel travel Saya nak ikut #expeRIAnce kerana saya memang suka naik ride ekstrim di themepark & suka travel sangattt2 Saya nak bercuti bersama @nabilzira kerana selain kelakar & gila2 saya yakin dia berani temankan saya naik ride ekstrim macam rollercoaster tu hehehe...#expeRIAnce #ProjekThemePark2018 #projectthemepark2018 #experiance #projectthemepark #astro #astroria #astrogempak #nabilzira #lifirdaustravel #rentas #ropeswing #terjunjambatan #extreme #firsttimepostpublic #cubanasib #gituleropernyer #senangcerita
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YANG TAK SUKA BERSIAP TAU
.
.
❗️SESUAI UNTUK KULIT BERMINYAK
❗️SESUAI UNTUK KULIT SENANG BERPELUH
❗️SESUAI UNTUK KULIT KUSAM
❗️SESUAI UNTUK KULIT GELAP .
.
.
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai apa2 dekat muka tu SESUAI sangat2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah lah cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam tak pakai apa2
❗️ SERIUS TAK TIPU
.
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas untuk semua jenis kulit muka Sesuai untuk orang yang malas bersiap 🤗
.
.
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh
.
WHATSAPP NOW!.
📲 0147760279
📲 0147760279
.
#DYXYCosmetics 
#TeamIzzah
#dyxycosmeticsbytehaa 
#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YANG TAK SUKA BERSIAP TAU . . ❗️SESUAI UNTUK KULIT BERMINYAK ❗️SESUAI UNTUK KULIT SENANG BERPELUH ❗️SESUAI UNTUK KULIT KUSAM ❗️SESUAI UNTUK KULIT GELAP . . . Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai apa2 dekat muka tu SESUAI sangat2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah lah cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam tak pakai apa2 ❗️ SERIUS TAK TIPU . . BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas untuk semua jenis kulit muka Sesuai untuk orang yang malas bersiap 🤗 . . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . 🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh . WHATSAPP NOW!. 📲 0147760279 📲 0147760279 .#DYXYCosmetics #TeamIzzah #dyxycosmeticsbytehaa #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
Antara perkara yang paling pedih juga, apabila dilupakan hmm
#nakluahsikit #mudahterhibur
.
.
✅ Tag sahabat anda
✅ Like kalau korang setuju
Antara perkara yang paling pedih juga, apabila dilupakan hmm#nakluahsikit #mudahterhibur . . ✅ Tag sahabat anda ✅ Like kalau korang setuju
CANTIK BUKAN LAGI IMPIAN .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Apa perkara utama yang Lady Pretty boleh bantu selesaikan masalah dear semua....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
+Jeragat masalah selesai⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
+Jerawat hilang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
+Tampak Cantik⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
+Menawan dan anggun⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
+Hilang parut jerawat dlm seawal seminggu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DREAM TO BE CANTIK.......... Boleh whatsapp <LP> ke ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
019 975 4994 atau 019 935 5454⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DREAM to be CANTIK?? perlulah segera dengan bertindak.....☺ .#astalife .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.#LadyPretty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.#magiskecantikan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #tumblr #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #janganlupabahagia #paidreview #paidreviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #penmerahdotcom⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sayajual #nakcantik #produkkecantikan #kulitcantik #putihgebu #letscantik
CANTIK BUKAN LAGI IMPIAN .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Apa perkara utama yang Lady Pretty boleh bantu selesaikan masalah dear semua....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ +Jeragat masalah selesai⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ +Jerawat hilang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ +Tampak Cantik⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ +Menawan dan anggun⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ +Hilang parut jerawat dlm seawal seminggu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DREAM TO BE CANTIK.......... Boleh whatsapp ke ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 019 975 4994 atau 019 935 5454⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DREAM to be CANTIK?? perlulah segera dengan bertindak.....☺ .#astalife .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .#LadyPretty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .#magiskecantikan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #tumblr #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #janganlupabahagia #paidreview #paidreviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #penmerahdotcom⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajual #nakcantik #produkkecantikan #kulitcantik #putihgebu #letscantik